Mozifilm készül John Green Alaska nyomában regényéből

  1
  Oszd meg!

  Már két John Green regény adaptáció is nagy sikerrel futott a mozikban, így nem is meglepő, hogy jön a harmadik! A Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok is 12 millió dolláros költségvetésből készült, előbbi 307 millió, míg utóbbi 84 millió dolláros bevételt produkált, tehát még a Papírvárosok is sikeresnek tekinthető. No de mi jön legközelebb?

  Alaska nyomában borító | Forrás: Minden ami könyv blog
  Alaska nyomában borító | Forrás: Minden ami könyv blog

  Jövőre az Alaska nyomában kerül a mozikba, a casting már el is kezdődött. A sztori főszereplője Miles Halter, akit a barátai csak Pufiként ismernek. Bentlakásos iskolában kezd el tanulni, hogy megtalálja a Nagy Talánt, azaz rájöjjön az élet nagy dolgaira és meg is találja azokat. Természetesen megismer egy gyönyörű lást, Alaskát, aki hurrikánként forgatja fel az életét. A regény leginkább a Papírvárosok és a Csillagainkban a hiba ötvözete, nekem nem igazán jött be, de filmben odacsaphat.

  charlie-rowe

  A főhősökre már több név is elhangzott, de senki sem mondható biztosnak. Miles szerepére Charlie Rowe az egyik nagy esélyes, aki a Red Band Society sorozatból lehet ismerős. Mitchell Hope is esélyes, aki a Disney-féle Utódokban alakította A szépség és a szörnyeteg fiát. A srác amúgy szerintem mellékvágány, túlságosan jóképű a szerepre, a könyvben Miles inkább csak átlagos kinézetű, nem olyan jóvágású, mint Hope.

  mitchelle-hope

  A női főszerepre Ana Taylor-Joy és Immy Waterhouse is esélyes. Ha minden jól megy, a film forgatása még ősszel megkezdődik, és 2016 nyarán eljöhet a premier. Az írók Scott Neustadter és Michael H. Weber mellett maga John Green is részt vesz a folyamatokban, mert annyira fontos számára a regény. Mondjuk, írhatna már egy újat is, hiszen lassan négy éve, hogy utoljára kiadott valamit.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here