Borítóleleplezés: Kristin Hannah – Szentjánosbogár lányok

  0
  Oszd meg!

  2015 őszén jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában Kristin Hannah New York Times bestseller regénye, a Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok. Csodálatos, magával ragadó történet szerelemről, veszteségről és a barátság mindent elsöprő erejéről.

  Rendeld meg online puha vagy kemény kötésben | Tedd kívánság és/vagy várólistára molyon!

  A BORÍTÓ

  a-szentjanosbogar-lanyok

  KÉRDEZZ-FELELEK

  Hogy tetszik a borító?
  Zseniális! Imádom, ahogy a vízben tükröződik a felső felület, a sötétséget megtörő sárga fénypontok még meghittebbé teszik az egészet. Biztos felfigyelnék erre a szépségre a könyvesboltok polcain!

  Miért érdekel a könyv?
  A fülszöveg alapján nagyon érdekesnek tűnik, szeretem, amikor egy barátság van a történet középpontjába állítva, mert hiszem, hogy a barátság az egyik, hanem a legfontosabb kapcsolat az életünk során.

  Olvastál már valamit az írónőtől?
  Sajnos még semmit, de azt hiszem ezen mihamarabb változtatni fogok!

  AZ ÍRÓNŐRŐL

  Kristin Hannah 21 regény New York Times bestseller szerzője. Hawaiion él férjével és fiával, ahol gyakran hódol egyik kedvenc foglalatosságának: az olvasásnak. Kislányként balerina szeretett volna lenni, végül jogász lett belőle. Íróvá egy utólag szerencsésnek bizonyuló nehézség miatt vált: amikor kisfiát várta, ágynyugalomra ítélték – így minden keze ügyébe kerülő könyvet elolvasott. Akkor jött az ötlet az íráshoz, amit azóta töretlenül folytat is.

  kristin-hannah

  A FÜLSZÖVEG

  1974 nyarára Kate Mularkey már belenyugodott, hogy a nyolcadikos évfolyam társadalmában az ő helye a tápláléklánc legalján van. Aztán legnagyobb ámulatára, a szemközti házba beköltözik a „világ legmenőbb csaja”, és vele akar barátkozni. Úgy tűnik, Tully Hartnak megvan mindene: szép, okos, ambiciózus. Látszólag nem is különbözhetnének jobban. Kate-nek reménye sincs, hogy szerető családjával, akik lépten-nyomon szégyent hoznak rá, valaha is a menők közé tartozzon. Tully viszont csupa titok és csillogás, ám belülről titok emészti. Ők ketten megfogadják, hogy barátok lesznek mindörökre, és a nyár végére TullyésKate-té, elválaszthatatlan barátnőkké forrnak össze.

  Rendeld meg online puha vagy kemény kötésben | Tedd kívánság és/vagy várólistára molyon!

  Így indul Kristin Hannah nagyszerű új regénye. A több mint három évtizeden átívelő, a Csendes-óceán északnyugati partvidékén játszódó Szentjánosbogár köz két nő megrendítő, nagy hatású története, és egy olyan barátságé, amely életük meghatározó eleme lesz.

  Tully a kezdetektől fogva kétségbeesetten igyekszik bebizonyítani a világnak, hogy ér valamit. Mivel anyja kicsi korában elhagyta, feltétel nélküli szeretetre vágyik. Vakon követi becsvágyát New Yorkba, majd a világ körül, s hírnévre és sikerre tesz szert… magányosan.

  Kate valójában nem akar mást, csak szerelmet és családot, teljesen hétköznapi életet. A maga csendes módján Kate ugyanolyan elszánt, mint Tully. Azt azonban nem tudja, hogy a házasság és az anyaság mennyire megváltoztatja majd. Hogy mennyire szem elől téveszti, ki volt azelőtt, és mit akart. És hogy mennyire irigyli majd híressé vált legjobb barátnőjét…

  Tully és Kate harminc éven át támogatják egymást jóban és rosszban, túlélve a barátság viharait is: féltékenységet, haragot, megbántottságot, neheztelést. Azt hiszik, már semmi nem árthat nekik, amikor egyetlen árulás elszakítja őket egymástól… és végső próbának veti alá a bátorságukat és a barátságukat.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here