Főoldal Hírek Az ének iskolája: Caramel videoklipet és dalt finanszírozott Janca Áronnak

Az ének iskolája: Caramel videoklipet és dalt finanszírozott Janca Áronnak

0
Oszd meg!

Caramel azt ígérte, hogy nem engedi el a tanítványai kezeit Az ének iskolája után. Úgy tűnik tartja is a szavát, ugyanis múlt héten megjelent a műsorban megismert Janca Áron debütáló videoklipje a Képzeld el című dalhoz, amit Caramel írt és hangszerelt.

janca-aron

“Először is, elmondanám, hogy nagyon boldog vagyok hiszen, elmondhatom magamról, hogy 15 évesen van egy dalom, és egy videóklippem! Hihetetlen érzés! De ehhez nyilván, nem egyedül jutottam el. Rengeted segítséget kaptam, tanácsokat és ezzel bővült a látószögem a zenei karrierrel kapcsolatban. Ezeket Caramel-nek köszönhetem. Nagyon hálás vagyok, hogy ” dédelgeti ” az utamat és segít mindenben amiben tud. És szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek aki segített a dalban, és a klipben egyaránt. Köszönöm a remek sminket Szilvinek amit a lányoknak csinált, a fodrásznak, a fotósnak, a Lányoknak, és természetesen a Lumen Pictures-nek, akik leforgatták a klippet!
De szerintem Caramel érdemli a a legnagyobb köszönetet!
Ő segített eljutni idáig!
És még lesz tovább!
Egyszóval amit most láttok, azt mind Caramel-nek köszönjétek!”
– forrás: Janca Áron Facebook oldala

Nagyon becsülöm Caramelben, hogy a diákjai mögött áll és támogatja őket, de ez a dal nemigazán jött be, és maga a videoklip is elég unalmas, semmilyen. Láttunk már ennél sokkal jobb debütálást is. Abban viszont biztos vagyok, hogy a hallhatóan szerény hangi adottságai ellenére népszerű tinisztár lesz Janca Áron. túl helyes ahhoz, hogy ne fusson be. Kíváncsian várom az új dalát, hátha jobb lesz.

janca-aron-kepzeld-el

2399 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here