Főoldal Hírek Ünnepeljük együtt a magyar dal napját! Neked is van kedvenc hazai dalod,...

Ünnepeljük együtt a magyar dal napját! Neked is van kedvenc hazai dalod, ugye?

0
Oszd meg!

Szinte minden napra jut valamilyen jeles esemény, ám a mai úgy érzem kiemelkedik a többi közül, hiszen ma van a Magyar dal napja, ami Presser Gábor kezdeményezése során jött létre 2009-ben. Milyen remek ötlet!

Kiemelten fontosnak érzem, hogy ne csak a magyar írókat, hanem a zenészeket is támogassuk, hallgassuk és szeressük is a dalaik. Éppen ezért igyekszem az oldalon közölni magyar előadók újdonságait is, mert színvonal tekintetében hiszem, hogy sokan megütik az amerikai szintet.

caramel-szallok-a-dallal

Hogy is lehetne a legjobban ünnepelni a Magyar dal napját? Oszd meg Facebookon vagy hozzászólásban a kedvenc magyar dalod, és mondd el, miért szereted. Támogasd így honfitársaink munkáit!

Az én választásom Carameltől a Szállok a dallal. Sosem felejtem a pillanatot, amikor először megláttam Caramelt a Megasztárban. Hitet és erőt adott, mert bebizonyította számomra, hogy származás ide vagy oda, kellő küzdeni akarással és tehetséggel igenis felrepülhetünk a csúcsra. Szerénysége és tehetsége révén Caramel évek óta elismert magyar művész. Totál megérdemelten!

No és melyik a Te kedvenc magyar dalod?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here