Főoldal Hírek Breaking News! Amerikai tehetségkutatóba jelentkezett Király Viktor!

Breaking News! Amerikai tehetségkutatóba jelentkezett Király Viktor!

5
Oszd meg!

Ó te jó ég! Ehhez aztán kellett a bátorság! Miután itthon megnyerte a Megasztárt és nem is akármilyen karriert épített ki, Király Viktor úgy döntött, hogy szerencsét próbál az amerikai The Voice-ban! Erről a Facebook oldalán mesélt!

kiraly_viktor_the_voice

“Sokan érdeklődtek hogy mit keresek ennyit az USAban!? Itt a válasz… Gondoltam szerencsét probalok és jelentkeztem az amerikai Voicera! Szeptember 21-tol kiderul hogyan is sikerült. Remelem nezni fogjátok es szurkoltok nekem ahogyan 8-éve ezelőtt is megtettétek. Mutassuk meg hogy mit tudunk…”

Tehát nemsokára kiderül, hogy túl jutott-e az első körön, a vak meghallgatáson. Az egyik promóban (lásd a videót lent) Viktor már fel is tűnik, méghozzá a huszadik másodpercnél flörtöl vele Gwen Stefani.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön bejutnia a legjobbak közé és teljesülhessenek Viktor amerikai álmai. És egyben tisztelem az alázatát is, amiért kiment és megpróbálta. Kíváncsian várom a végeredményt!

5 Hozzászólások

  1. Ez igen! Nem igazán követtem nyomon az eddigi karrierjét, de szurkolni fogok neki, és nagyon remélem, hogy sokáig eljut a műsorban. Magyarként biztosan nagyon büszkék lennénk rá. Mindenesetre az adottsága megvan hozzá, úgyhogy bízom benne, hogy jól fog szerepelni.

    • Ez a része eszembe se jutott, hogy mekkora dicsőség lenne az országnak, ha megnyerné, vagy sokáig eljutna :) Teljesen egyetértek, hajrá! :)

  2. Szerintem biztos bejutott különben szerintem nem került volna be a promó videóba. Viktornak Amerika a második hazája mert ott élt kb 15-16 éves koráig és csak utána költöztek a családjával Magyarországra. Biztos jól fog szerepelni.

  3. Ez tényleg nagyon bátor lépés tőle.Az egyre inkább fefelé ívelő karrierjével a biztosból a bizonytalanba menni.Peresze valahol meg is értem,hiszen Viktor mindigis nyitni szeretett volna külföld felé is.Bár szerintem jobban járt volna,ha inkább a Got talentbe jelentkezik,mivel az sikeresebb,mint a Voice.Mindenesetre én drukkolok neki.

    • Viktor jó helyre jelentkezett, hiszen a The Voice még mindig Amerika legnézettebb tehetségkutatója. A külföldi Got Talentekben pedig nem nagyon szoktak “hagyományos” énekesek győzni, hanem pl. operások, ha már énekben indulnak, de jellemzőbb a táncosok diadala. Szóval, Viktor max akkor járt volna jobban, ha a brit X-Faktorba jelentkezik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here