Főoldal Érdekességek Bulvár Feleségének köszönheti sikereit a Doyle és Doyle sztárja

Feleségének köszönheti sikereit a Doyle és Doyle sztárja

0
Oszd meg!

Nemrég indult útjára hazánkban a Doyle és Doyle – Ketten bevetésen hatodik évada. A Universal Channel sikersorozatának főszereplője Allan Hawco, aki nem csak színészként, de íróként és producerként is erősítette a csapatot, most karrierről és magánéletről is mesélt. A sármőr – aki szerepe szerint apjával dolgozik magánnyomozóként – azt is elárulta, hamarosan új sorozattal is bemutatkozik.

republic_of_doyle_2

„Az ötödik évadtól már Perry is besegített az írásban, és ez nagy segítség volt, mert ahhoz, hogy a sorozat sikeres legyen, felelős döntéseket kellett hoznom és bölcsen kezelni a költségvetést is. Különleges élmény volt ez a pozíció, de nem biztos, hogy szeretnék még egyszer ekkora felelősséget vállalni olyan darabban, amiben játszom is” – vallotta be a színész.

Hawco a forgatás alatt az igazi édesapjával is együttműködött a háttérmunkák során, és azt tanácsolja: „Nyugodtan dolgozzatok együtt, de soha ne hagyd, hogy neked dolgozzon!”. A filmes az életben nagy rajongója a sorozatbeli édesapját alakító Sean McGinley-nek is, de saját karakterére is felnéz.

hawco_1

„Jake az a fajta ember, akivé sokan szeretnének válni. Nem fél semmitől, és az erkölcsi iránytűje is a helyén van, igyekszik mindig a legjobbat cselekedni. Remek ember, és nem aggódik azon, hogy mások mit gondolnak róla. Én azonban nem állíthatom magamról ugyanezeket” – árulta el nevetve a sztár, aki sikereiért feleségének is hálás.

„A szereplés és az írás az életem. A feleségem tudja ezt, nagyon türelmes és teljes mértékben megérti, hogy az életem nagy részét a munka teszi ki. Nélküle nem készíthetnék olyan sorozatokat, mint a Doyle, vagy a hamarosan induló ‘Take the Shot’” – fogalmazott.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here