Vigyél el: Nem is rossz Istenes Bence új randiműsora

  5
  Oszd meg!

  Múlt héten debütált az RTL Klubon a Vigyél el!, ami az RTL új randis showműsora Istenes Bence vezetésével. A héten felemás kritikák jelentek meg a neten, így kíváncsi lettem én is, hogy mire fel ez a fujjolás. Az utolsó löketet az adta, hogy az RTL a szokásos sajtóközleményében be is szólt a kritikusoknak (ami mondjuk gáz dolog). Szóval, ez a Vigyél el! nem is rossz. Azt nem mondom, hogy minden adást megnézek, de nem tagadom, az elsőn egész jól szórakoztam és többször is felnevettem, pár hét múlva meg simán visszanézek.

  vigyel-el-01

  No de miről szól a show? Adott harminc szingli pláza cica lány, akiknek Bence pasit talál. Megérkezik a stúdióba a gazdag vállalkozó pasi, a csajok megmustrálják, az első körben akinek nem jön be pirosat nyom. Aztán még van két kör, a pasiról levetítenek egy kisfilmet meg csinál egy produkciót. A végén a harminc pláza cicából lányból maradnak páran a gazdag vállalkozó pasi kegyeiért, és most már a csóka dönt, hogy kivel menne a tengerpartra ismerkedni. Ennyi, az adásban pedig négy ilyen menetet toltak.

  vigyel-el-02

  Elég érdekes tud lenni, ahogy harminc lány stíröli emberünket, aki naná, hogy zavarban van. És oké, hogy gazdag vállalkozókat hoztak a pláza cicáknak, de volt köztük alacsony, vagy éppen idősebb, a lányok meg durván megmondták, hogy “bocsi, magas pasit keresek” és társai. Szókimondó bagázst castingoltak akik saját magukon is röhögni tudtak. Igazából ebben volt szerintem az egész ereje. Nevetni lehetett a lányokon, és akár a pasik reakcióin is. Mert mindegyik másként fogadta a kevésbé hízelgő szavakat és ez jó dinamikát adott a shownak.

  vigyel-el-03

  Istenes Bence meglepően jó volt műsorvezetőként. Egyértelműen éreztem, hogy igen, ez az ő terepe és rohadtul imádja csinálni. Persze, néhol talán rájátszott, az a szárnyas dili is rettentő gáz volt, de szerintem egy ilyen műsorba ez a mentalitás kell, amit ő képvisel. Őrült, fiatalos, beszólogatós és ha kell, a végletekig komoly. A lányokkal való interakcióin jókat röhögtem, tetszett a folytonos adok-kapok, a srácokkal meg ez a “két cimbora találkozik“-feeling ütött nagyot. Szóval, Istenes nekem komoly meglepetést okozott, méghozzá igencsak pozitívat.

  vigyel-el-04

  Mindent egybevéve szerintem a Vigyél el! koránt sem olyan rossz, mint a híre. Szórakoztató kis show, ami a később adásokra még izgalmasabbá válhat, ha megismerjük a plázacicákat, és aztán el lehet dönteni, miért akar drukkolni az ember. Hogy elmenjen a randira, vagy maradjon ott minél több héten át. A srácok kiválasztásával is elégedett vagyok, bár remélem egyszer nem csak gazdag vállalkozót vetnek be, hanem egy kőművest is, mert kíváncsi vagyok mennyien maradnának a lányok közül ha kiderülne, hogy nem gazdag a srác. És persze az is érdekelne, hogy elfogadná-e bárki igenét a srác, ha nem csinos plázacicák versengenének a kegyeiért…

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here