Transzexuális tinit alakít legújabb filmjében Elle Fanning

  0
  Oszd meg!

  Jövőhéten mutatják be az amerikai mozik az About Ray című filmet, ami igencsak érzékeny témát pedzeget. A főszerepben ugyanis a tizenhét éves Ray, egy transzexuális fiatal, aki női testben született, de fiú a lelke. A film éppen ott veszi fel a fonalat, hogy elkezdődnek a nem átalakító műtétek.

  A trailer alapján egy végtelenül megható filmre készülhetünk, amiből teljes körűen megismerheti a néző, hogy mi zajlik le egy transzexuális ember lelkében, és milyen akaratlan terheket ró a családra. És igen, az a kérdés is elhangzik, hogy miért nem lesz egyszerűen “leszbikus” ahelyett, hogy átoperáltatná magát, és úgy találna magának egy barátnőt.

  about-ray-elle-fanning-01

  A szereposztás igencsak parádésnak. A főhőst ugye Elle Fanning alakítja, az édesanyját Naomi Watts, míg a nagymamája a zseniális Susan Sarandon lett. Szintén fontos szerepben tűnik fel a filmben Tate Donovan (Narancsvidék) és Sam Trammell (True Blood) is. Nagyon kíváncsi vagyok a filmre, remélem mielőbb megnézhetjük, de ahogy látom, sajnos magyar premierre nem számíthatunk…

  about-ray-elle-fanning-02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here