Főoldal Érdekességek Érdekességek Bates Motel: Pszcihopata szerepben tündököl az egykori gyereksztár

Bates Motel: Pszcihopata szerepben tündököl az egykori gyereksztár

0
Oszd meg!

Freddie Highmore már kisgyerekként meghódította a világot, többek között a Charlie és a csokigyár, A Spiderwick krónikák és az Én, Pán Péter főszerepében láthattuk. Mostanság a Bates Motelben szerepel, mint Norman Bates – a karaktere pedig folyamatosan egyre őrültebbé válik. A sorozatból nemrég berendelték a negyedik és ötödik évadot is.

freddie-highmore-01

Nem is véletlen, hogy Highmore szakmai tudásának a Bates Motelnél is hasznát vették. A színész a gyártásban is részt vesz. Erről így nyilatkozott a Bello Magazinnak:

„A Bates Motel című sorozatban való szereplés megadta nekem azt a lehetőséget, hogy kielégítsem azon vágyam, hogy részese legyek az egész kreatív folyamatnak. Azáltal, hogy Normant játszhattam ötleteket tudtam hozzáadni a forgatókönyvhöz, miközben az írók csak egy fehér vásznat látnak maguk előtt a munka során. Kerry, az írónő és én részt vettünk a Critics Choice Awardson és jól elbeszélgettünk egymással.  A következőt kérdeztem tőle: „szerinted nem lenne érdekes, ha megmutatnánk azt, hogy ez a teljesen brit karakter, hogyan próbál beilleszkedni egy nagyon amerikai környezetbe?” Kerry egy nagyon kreatív személy, és miután mi találtunk egy olyan közös világot, amit mind a ketten fel akartunk fedezni, már azon találtam magam, hogy együtt dolgozunk a központi karakterek életeinek alakulásában.”

freddie-highmore-02

És mit gondol Norman Bates karakteréről? Erre is válaszolt, méghozzá meglehetősen érdekeset!

„Norman személyiségének pozitív és negatív énje folyamatos harcot vív egymással. Most először csinálok életemben amerikai tv-s műsort, és ez még meg is adta a lehetőséget ahhoz, hogy beleszóljak a karakter sorsának alakulásába és nincs meg az az érzés, hogy valami el lett sietve. Ha ez egy másfélórás film lenne, akkor nem hiszem, hogy olyan hitelesen lehetne ábrázolni a karakter személyiségének átalakulását, mint ahogy azt mi a sorozatban kíséreljük meg.”

freddie-highmore-04

1014 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here