Főoldal Hírek Szeptember 27-én startol a Sztárban sztár harmadik évada

Szeptember 27-én startol a Sztárban sztár harmadik évada

4
Oszd meg!

A Tv2 most már nem titkolózik, hanem felfedte lapjait. A Sztárban sztár harmadik évada 2015. szeptember 27-én startol. A korábbi évadokhoz képest több részre számíthatunk, most kereken tízre, ami érdekes kihívások elé állítja a legvégéig eljutó énekeseket, hiszen adásonként két, vagy akár három átalakulásra is számíthatunk.

sztarban-sztar-harmadik-evad-01

A zsűriben újfent történt egy személyi változás, hiszen Hajós Andrást a megmondóembernek kikiáltott Havas Henrik váltja. Jobban örültem volna Kasza Tibinek, ő hozta volna a humor faktort, kár az elmaradásáért. Liptai Claudia, Bereczki Zoltán és Majka úgy tűnik marad a zsűriben, ahogy Till Attila is a műsorvezetői posztban.

sztarban-sztar-harmadik-evad-02

Szintén újítás, hogy a szokásos sms szavazás helyett ezentúl a Rising Starhoz hasonlóan egy (remélhetőleg ingyenes) mobil applikáción adhatják le a nézők a voksaikat. Végezetül íme, a tíz résztvevő énekes: Bebe, Csonka András, Gáspár Laci, Rácz Gergő, Peter Srámek, Varga Győző, Baby Gaby, Csobot Adél, Janza Kata, Nyáry lányok, Tóth Gabi és Wolf Kati. Alább megtekinthető két promóciós videó is.

4 Hozzászólások

  1. Havassal szemben vannak fenttartásaim.Elismerem,hogy okos ember,de nem biztos,hogy ebbe a műsorba való.Kasza tényleg jobb lett volna.Na majd meglátjuk,hogy mennyire fog beválni.A versenyzőkkel többé-kevésbé egyetértek.Akárki akármit mond,én örülök Tóth Gabinak,ezt a műsort neki találták ki.De Csobot Adél helyet jobban örültem volna pl.Radics Giginek,Mohamed Fatimának vagy Rúzsa Magdinak;Peter Sramek helyett meg Király Viktornak.A korábbi két évad nagy siker volt,majd meglátjuk,hogy idén mennyire fogják tudni fenttatrani a nézők érdeklődését és hogy fog-e tudni újat mutatni.Mindenesetre én drukkolok,hogy az idei évad is sikeres legyen,mert nagyon szeretem ezt a műsort.

  2. Én kiváncsi lettem volna Pál Dénesre mint zsűritag. Bereczki Zoli is úgy került a zsűribe hogy megnyerte az első szériát és szerintem most is jó lett volna az előző győztest betenni a zsűribe.Tóth Gabi nagyon jó hogy itt van szerintem esélyes akár a végső győzelemre is. Rising starból szerintem mást is választhattak volna Peter Sramek helyett pl Fehérvári Gábor, Singh Viki, Gondi Helén. Szerintem idén is jó lesz ez a műsor én biztos nézni fogom.

    • Pál Dénes versenyzőként tényleg jó volt,zsűrinek viszont nem igazán való.Egyrészt:akkora szakmai múlt és tapasztalat nincs még mögötte,hogy egy ilyen jellegű műsorban zsűrizhessen.Másrészt:elég visszafogott,csendes fiú.Nem az az odamondogatós, “majd én megmondom a frankót” típus.A többi zsűritag elnyomná.Bereczkivel más volt a helyzet.Ő már kb. 15 éve a színpadon van,és zsűrizett is már korábban a Megasztárban.

    • Egyet kell értenem Bogival, hiszen én is úgy gondolom, hogy Pál Dénes nem jó “zsűri-alapanyag”. Más a mentalitása, mint Bereczkinek. FGA-t, Singh Vikit én is hiányolom a versenyzők közül :/ Remélem majd jövőre!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here