Főoldal Oldal Blog Szavazz: Hogy tetszik a következő regényem, a Túl szép tervezett borítója?

Szavazz: Hogy tetszik a következő regényem, a Túl szép tervezett borítója?

5
Oszd meg!

Még idén megjelenik a második regényem, a Túl szép a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában. Múlt hónapban borítótervező pályázatot hirdettem, ahová 158 csodás tervet kaptam. Ma kiválasztottam a nekem legjobban tetszőket, ezeket továbbítom a kiadó vezetősége felé, és Katona Ildikó eldönti, hogy rákerülhet-e a győztes terv a könyvre. Itt megnézheted a szerintem top5 művet.

tul-szep-top3

Mindazonáltal nagyon érdekelne a véleményetek is hozzászólás és/vagy szavazat formájában. Mutatom a top3 tervet. Győztesnek Kozma Dorina és Németh Balázs közös tervét, a gondolkodó srácot választottam, de mindhárom nagyon tetszik, szívesen látnám őket a könyvön. Épp ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre :)

02-sor

Ebből a három borítóból melyik tetszik a legjobban?

View Results

Loading ... Loading ...

02-sor

Hálásan köszönöm mindenkinek a véleményeket és a voksokat, a tervezőknek pedig a szép borítókat! Aki kíváncsi lett a könyvre, itt elolvashatja az első-második, itt pedig a harmadik-negyedik fejezetet.

5 Hozzászólások

  1. Megmondva az őszintét, nekem egyik sem tetszik :( Illetve talán a TOP5-ből a 4-es. Inkább változtat(tat)nék a tipográfián, mint hogy megalkudjak és teljesen mást válasszak.
    Mindegy, nem a borítójáért olvassuk a könyvet, ami részletet pedig nyár elején mutattál az alapján elég várós a könyv :)

    • Mind az öt tervet beküldöm majd, a végső döntést a kiadó vezetősége hozza meg. Azért annak örülök, hogy a könyv tartalma bejött :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here