10 dolog, amit talán nem tudtál Ellie Gouldingról

  2
  Oszd meg!

  Nemrég Magyarországon járt Elle Goulding, akinek a nevéhez olyan sikeres slágerek fűződnek, mint a Love Me Like You Do vagy a Burn. Íme, tíz érdekes tény az énekesnőről, amiket talán még a rajongói sem tudnak :)

  1.     Rihanna az egyik legnagyobb példaképe  Katy Perry-vel  és Lorde-val pedig  jó barátságot ápol.

  ellie-01

  2.     Első single-je, az Under The Sheets felvétele egy egyetemi kollégiumi szobájában készült.

  3.     Imád sportolni. Debütáló albumát, a Lights-ot igazi „futózenének” tarják, Ellie is elmondta, hogy imád kocogni, naponta hat mérföldet is megtesz. A futáson kívül a tae kwon do és a capoeira szerelmese, illetve szívesen szörfözik.

  4.     Korábban azt nyilatkozta, hogy ha nem lenne énekes, akkor minden bizonnyal személyi edzőként keresné a kenyerét.

  ellie-02

  5.     Az egészséges életmód híve és odavan a sajtókért – a kedvenc ételének tarja.

  6.     2011-ben énekelt Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén. Az ifjú pár a királyi esküvő első táncát Ellie Your Song című dalára adta elő, amely életre szóló élményt jelentett az énekesnő számára.

  7.     A macskák megszállottja. Kedvenc ruhadarabjai azok a pulóverek, amelyeken aranyos kiscicák vannak, illetve közösségi oldalain is kedvére posztolgatja a kisállatokat.

  3rd Annual ELLE Women In Music Event - Arrivals

  8.     Miután Skrillex-szel közösen elkészítették Summit című dalukat, a két fiatal zenész. egymásba habarodott. A románc viszont csak hat hónapig tartott, mert nem bírták a kettejük közti távolságot.

  9.     Természetes szemszíne a barna, viszont gyakran visel színes kontaktlencsét videoklipjeiben is. Ilyenkor a kék kontaktlencséket részesíti előnyben.

  10.  Habár vegetáriánus és nem eszik húst, londoni lakásában több kitömött állatot is tart, köztük egy varjút és egy nyulat is.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here