Főoldal Hírek Naomi and Ely’s No Kiss List: Victoria Justice új filmjét egyszerűen látni...

Naomi and Ely’s No Kiss List: Victoria Justice új filmjét egyszerűen látni kell!

2
Oszd meg!

Vannak olyan filmek, amik már a trailer láttán kötelező néznivalóvá válnak. Ez pedig pont ilyen! Victoria Justice (Victorious), Pierson Fode (Jessie) és Matthew Daddario (Shadowhunters) főszereplésével készült a Naomi and Ely’s No Kiss List film, amit szeptember 18-án mutatnak be az Egyesült Államokban. És csak reménykedni tudok, hogy itthon is sor kerül rá!

A történet nagyon érdekesnek ígérkezik. Egy különleges barátságot mutat be. Naomi legjobb barátja, Ely ugyanis meleg, holott amúgy ők lehetnének az évszázad legjobb párosa. Elhatározzák, hogy bár randiznak srácokkal, de nem csókolóznak senkivel. Aztán valahogy minden félre siklik – a trailerből legalábbis ez derül ki. Egy ilyen barátság bemutatása rengeteg lehetőséget rejt magában, a castingot pedig már most imádom. Nagyon úgy tűnik, hogy a főszereplő hármast totál eltalálták, Victoria Justice-ért pedig ezer meg kettő köszönet.

no-kiss-list-02

Gondolom nem lep meg senkit, de ez is egy regény adaptáció. A mű 2007-ben jelent meg Rachel Cohn és David Levithan szerezték közösen. Mivel Levithan több regényét kiadta itt a Maxim Könyvkiadó a Dream válogatás sorozatban, őszintén bízom benne, hogy erre is sor kerül. Addig is amint lehet megnézem a filmet, mert egy biztos: a Naomi and Ely’s No Kiss List kötelező látni – és olvasni – való!

no-kiss-list-01

2 Hozzászólások

  1. Igéretesnek tűnik, csak az baj, hogy ilyenkor megvezet a trailer a legtöbbször sajnos, mert a legjobb jelenetek ezek voltak, a film meg dögunalomra jön ki. De legyen ez a kivétel.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here