Főoldal Érdekességek Érdekességek Így változott az Agymenők-sztár Kaley Couco stílusa az elmúlt évek során

Így változott az Agymenők-sztár Kaley Couco stílusa az elmúlt évek során

4
Oszd meg!

Imád megújulni az Agymenők sztárja. A Pennyt alakító Kaley Cuoco szőkesége többnyire állandónak mondható, hajviseletén azonban mindig „csavar valamit”. A színésznőt hosszú hajjal és frufruval ismertük meg a Comedy Centralon futó sorozat első évadában, azóta a dögös szomszédlány stílust rövid tépett fazonra cserélte.

7th Annual Family Television Awards

Legyen az pozitív vagy negatív, a fontos események szemmel látható módon befolyásolják a nők életét. Ez jól érzékelhető Kaley Cuoco megjelenésén, aki a hosszúhajas évek alatt is próbált mindig valami újat mutatni. Az Agymenők sztárja többnyire vasalt frizurával és frufruval látható, de 2005-ben például göndören, feltűzött frizurával mutatkozott a 7. Family Television Awardson a Beverly Hilton Hotelben.

Szakítás után – festés! 2009-ben hosszú hajának alsó részét barnára festtette, amit talán az is indokolt, hogy ekkor szakított Johnny Galeckivel. A színésszel – aki az Agymenőkben Leonard Hofstadter „kocka” tudóst alakítja – két évig járt titokban.

38th Annual People's Choice Awards - Arrivals - Los Angeles

A következő kapcsolata sem volt sokkal tartósabb, Josh „Lazie” Resnik függőségi specialistával 2011 végén jelentették be, hogy eljegyezték egymást, majd 2012 márciusában szakítottak. Ebben az időszakban ismét szükségét érezte valami újnak, így frufruját lenövesztette, platinaszőke hajszínét világos barnára változtatta és az egyenes viseletet is felnőttes hullámokra cserélte. Vadonatúj külsejét a 2012-es People’s Choice Awards vörös szőnyegén is megmutatta, ahol a show háziasszonyaként lenyűgözte a közönséget.

Boldogság – vágás! A 29 éves sztár mostanában már rövid hajjal hódít, ettől a frizurától még Sheldon is eldobta az agyát az Agymenők nyolcadik évadénak elején, ennek azonban látszólag semmi köze a magánéletéhez. A gyönyörű színésznő ugyanis három hónapos járás után 2013 szeptemberében igent mondott Ryan Sweeting profi teniszezőnek, akivel szilveszterkor össze is házasodtak.

41st annual People's Choice Awards - Press Room - Los Angeles

A boldogság a mai napig töretlen, amit az is fokozott, hogy nem sokkal később, 2014 októberében Cuoco csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, és az átadáson már dögös rövid hajjal pózolt szerelme oldalán. A váltás persze nem volt ennyire drasztikus, mert májusban még félhosszú haja volt, amit begöndörített a Los Angelesben megrendezett 11. Inspiration Awardsra.

Hogy pontosan mi okozta a váltásokat nem tudni, de úgy tűnik, nem csak a párkapcsolati katasztrófák, hanem a pozitív események is kiválthatják a megújulás iránti vágyat.

3038 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Sosem bocsátom meg neki mennyire tönkre vágta a bubájos boszorkák utolsó évadát… jo persze jozan esszel tudom h az irók szoritottak háttérbe a bűbájosokat de mindig ez jut eszembe róla…

    • Ami engem illet, nagyon szerettem Kaleyt meg a “tesóját” is a Bűbájosban. Korábban mindenféle démonok voltak az ellenség, és éppen ezért volt fantasztikus ötlet, hogy most két ember – ráadásul két boszorkány – legyen a gonosz. És az sem zavart, ha “háttérbe lettek szorítva” a lányok, úgyis sokat szerepeltek már :D :)

      • Igaz, de én az utolsó évadra valami nagyobb durranást vártam, pl hogy Christy helyett Prue-t rabolták el anno a démonok, hogy nővérei ellen fordítsák (és akkor így kitudták volna magyarázni miért nem láttuk a halálát soha). Prue egy kis sötét mágia segítségével maga mellé fordította volna egyiküket, és a végső csatát a 4 nővér vívta volna (persze Happy Enddel a végén) Bár most a képregényben kicsit hasonló vonulat van, ami egyébként minden rajongónak nagyon ajánlok, mert a 10. évad óriási, a 9. nem annyira…

        • Hát az előzmények ismeretében, Shannen Doherty kiválása és nyilatkozatai után Prue-ban reménykedni tényleg nagy “luxusnak” tűnik szerintem :D :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here