Főoldal Hírek Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni: Filmtrailer & Könyvmegjelenés

Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni: Filmtrailer & Könyvmegjelenés

0
Oszd meg!

A Gabo Kiadó jóvoltából itthon is megjelenik az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni című regény, amit Jesse Andwews, a zenész és forgatókönyvíró írt. A megható műt sokan a Csillagainkban a hibához hasonlítják, és olvasva a fülszöveget valóban látni némi hasonlóságot. Ami nekem kifejezetten bejön.

en-earl-es-a-csaj-aki-meg-fog-halni

A könyvből film is készült, ami az idei Sundance Fesztiválon megnyerte a közönség és a zsűri fődíját is. A hazai premierre 2015. szeptember 24-én lehet számítani, míg a regény három héttel korábban, szeptember 08-án már kapható lesz. Az érdeklődésemet mindenképpen felkeltette a film és a könyv is, úgyhogy utóbbit igyekszem mielőbb elolvasni, a filmet pedig várom szeretettel!

en-earl-es-a-csaj-aki-meg-fog-halni-konyvJesse Andrews: Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni
Kiadó: Gabó könyvkiadó
Oldalszám: 320 oldal
Várható megjelenés: 2015. szeptember 08.
Online megrendelés: most 20% kedvezménnyel
Fülszöveg: Egy kis barátságba még nem halt bele senki.
Greg Gaines, a különc kamasz mindent megtesz, hogy bármelyik iskolai társaságban elvegyüljön, vagyis láthatatlan maradjon. Egyetlen barátja van, Earl, akivel kultikus művészfilmekért rajonganak, és szabadidejükben nagy lelkesedéssel és minimális tehetséggel újraforgatják a kedvenceiket.
Egy nap az édesanyja ráveszi Greget, hogy élessze újra barátságát Rachellel.
Rachelnél leukémiát diagnosztizáltak, és Greg eleve hadilábon áll a lányokkal, de anyja utasításának kénytelen engedelmeskedni. Ráadásul, hogy felvidítsa Rachelt, Earllel kamerát ragad, és így nem csak a valaha készült legrosszabb film születik meg, hanem fordulópont jön el mindannyiuk életében.
Jesse Andrews Pittsburghben született, de sok helyen élt már San Sebastiántól Berlinen át Los Angelesig. Regényíró, zenész és forgatókönyvíró. A Harvardon végzett, később írt úti beszámolókat, dolgozott idegenvezetőként és egy német diákszálló recepciósaként. Az Én meg Earl, és a csaj, aki meg fog halni az első regénye.

3327 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here