Főoldal Érdekességek Érdekességek Sztárban sztár: Csodanő lenne Csobot Adél

Sztárban sztár: Csodanő lenne Csobot Adél

1
Oszd meg!

Csobot Adél az X-Faktor után sok mindenben kipróbálta magát. Műsort vezetett (tegyük hozzá, botrányosan rosszul), színházban szerepelt és építette a zenei karrierjét is. Azonban elárulta azt is, hogy szíve szerint mindenkit boldoggá tenne a Földön.

csobot_adel

Manapság annyira pesszimisták az emberek, nagyon ritka, hogy valaki annyira pozitívan és jókedvűen látja a világot, mint én. Örülnék, ha ezt a képességet átadhatnám másoknak is, és megtaníthatnám nekik, hogyan örüljenek a legapróbb dolgoknak is. Azért nagyon szimpatikus nekem a Csodanő, mert egyrészt nő, és a szuperhősök között ez nagyon ritka, másrészt nagyon nagy az igazságérzete, ahogy az enyém is. Ő egy kőkemény harcos, és szerintem remek párost alkothatnánk, mert megvédene, ha bajba sodornám magam a szeleburdiságommal, én pedig jobb kedvre deríteném, ha elszomorodna attól, mennyi rossz dolog van a világban”

Az énekesnőt ősszel a Sztárban sztár harmadik évadában láthatjuk. Csodanő jelmezét nem veszi ugyan magára, de más hírességét igen. Kíváncsian várom!

4023 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

1 hozzászólás

  1. Bocs,de számomra ez a csaj az egyik legirritálóbb magyar ismert személy.Szerintem azon kívül,hogy idétlenül vigyorog meg rázza a s**gét ,mást nem tud,és játssza az agyát a semmire.A Sztárban sztár-ban nagyon mellényúltak,amikor szerepelni engedték,csak le fogják vele járatni a műsort.Pedig ez egy jó műsor volt,az 1-2 évadot szerettem,az ideit viszont nem hiszem hogy nézni fogom (legalábbis ameddig ez a csaj ott van,biztos nem).

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here