Főoldal Hírek Válogatás a magyar előadók új videóklipjeiből

Válogatás a magyar előadók új videóklipjeiből

0
Oszd meg!

A nyáron sorra jelentkeznek új videoklipeikkel a hazai énekesek. Ahhoz képest, hogy milyen kis ország vagyunk, énekesből aztán nincs hiány! Összegyűjtöttem néhány újdonságot, íme.

A Dal egyik legnagyobb felfedezettje kétségkívül Cserpes Laura. A szőke szépség nem tűnt ám el a zenei életből, legújabb dalában a Nagy ő-t keresi. A dalszöveg szerintem borzasztóan egyszerű és unalmas, a dallamvezetés sem nagy szám, kétlem, hogy ebből lenne az év slágere. Viszont a videoklip borzasztóan cuki, Laura továbbra is egy tünemény, és a hangját is nagyon szeretem.

A Nescafé dalát énekelte fel Tóth Vera, Wolfie és a Random Trip. Olyan jó a hangulata, Vera hangját pedig mindig jó hallgatni. Azt hiszem rárakom a dalt a telefonra, és erre fogok ébredni az unalmas csengőhang helyett minden reggel. Viszont sajnos nem slágergyanús, de attól még imádnivaló az egész!

Az ének iskolája győztese új dallal jelentkzett, amiben Curtis is közreműködött. A dallamvezetés egész ragadós, másodszori meghallgatásra picit bent ragad a fülben, viszont most tényleg, ez a dalszöveg komolyan, írtóra kínos. A videoklip is teljesen unalmas, és hát, picikét gagyi is, ahogy ez a kisgyerek próbál menősködni.

Nem szólóban folytatta zenei karrierjét az X-Faktor felfedezettje. Borbély Richárd régi zenekarával, az Asperóval készített videoklipet a Füstkarikák című dalához. Ricsi hangját továbbra is imádom, annyira jópofa a videoklip is, de lehet csak újjáéledt bennem a fanboy. Kétségkívül nem leszek szerelmes ebbe a zenébe, nem az stílusom, de el tudom képzelni, hogy más imádni fogja.

Már igazi nagy lány lett Patai Annácska, akit a Megasztár ötödik évadában ismert meg a világ. A haját is befestette vörösre, de most is cuki és aranyos dalocskákat tolat. A Jogom van szeretni is tipikusan olyan dal, ami pár pohár szesz után szerethető. A klip viszont egyenesen imádnivaló. A táncikálást nem bírom ki mosolygás nélkül, a sztoriként működő szerelmi szál pedig okkal hatalmas klisé. Sokadjára is működik :)

Singh Viki és Fehérvári Gábor Alfréd után Péter Srámek is videoklippel jelentkezett. (És pont a győztes Mirának nincs…) Srámek maradt a giccsnél, kapott egy metál nyálas dalt, amihez kapott egy brutál nyálas videoklipet. Jobban járt volna, ha a retró vonatra ráülve egy régi, “kiment már a divatból, de most felturbózom” slágerrel rukkolt volna elő.

Az idei év egyik legjobb dala kétségkívül az Ősz utca, ami Szakács Gergő nevéhez köthető. Kíváncsian vártam mivel rukkol elő a srác, hiszen a Hanghajó szerzeményét is imádtam. Leforgatott egy videoklipet a Lépnünk kell dalhoz, de sajnos kollaborált egy DJ-vel, így naná, hogy a végeredmény nagyon nem jön be. Mindenesetre nagyon remélem, hogy megjelenik egy DJ-mentes verzió és akkor imádni fogom Szakács Gergő új dalát. A vidoeklip viszont zseniális, azt el kell ismerni.

szakacs-gergo

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here