Főoldal Hírek A Hannah Montana tette tönkre Miley Cyrus életét?

A Hannah Montana tette tönkre Miley Cyrus életét?

6
Oszd meg!

Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana? A Marie Claire magazinnak adott nyilatkozata erre utal. Nem Cyrus lenne az egyetlen, aki megsínylette a Disney sztárságát, hiszen pályatársa, Demi Lovato is folytonos súlyproblémákkal és testképzavarral küzdött a Disney évek alatt. Miley így mesélt!

MILEY CYRUS

“Tizenegy éves koromtól kezdve csak azt hallottam, hogy egy popsztár vagyok! Ami azt jelenti, hogy szőkének kell lennem és persze hosszú hajamnak, és viseljek valamilyen csillogó cuccot. Eközben egy törékeny kislány voltam, aki tizenhat évest játszott parókában és egy tonna sminkben. Olyan volt, mint az Apró szépségek”

Miley az Apró szépségekkel az eredeti címén Toddlers & Tiaras műsorra utal, ami kislányok szépségversenyes felkészüléseit mutatta be. Innen ismert Honey Boo Boo is, aki később saját műsort kapott.

miley-cyrus-hannah-montana2

Miley arról is panaszkodott továbbá, hogy a stresszelt attól, hogy folyamatosan másként kell kinéznie, és értelmetlen szépségideákat erőltettek rá. Egy idő után azt sem tudta, ki ő.

“Olyan sokáig mondták nekem, hogyan is kell kinéznie egy lánynak… Már a show elejétől. Olyanná mázoltak, aki nem én voltam, ami biztos okozott némi testzavart nálam, mert oly sokáig mázoltak minden nap “széppé”. Amikor már nem voltam a sorozatban, felmerült bennem a kérdés, ki a faszom vagyok én?”

miley-cyrus-marie-claire

Kétségkívül nem lehetett egyszerű Mileynak ilyen fiatal megtapasztalnia a világhírnevet és a Disney irreleváns elvárásait. Talán ez a nyilatkozat lenne a magyarázat Cyrus botrányos viselkedésére? Mert az tény, hogy amióta véget ért a Hannah Montana Miley botrányt botrányra halmoz, és egyre ritkábban tartja magán a ruháit.

Sajnálom ám a dolgot, mert tény, hogy gyereksztárnak lenni botrányosan nehéz, ráadásul Miley csillaga nagyon fényesen ragyogott, amíg futott a sorozat. Kívánom neki, hogy jöjjön helyre.

5115 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Egy frászt a Disney tette tönkre. Bármikor kiléphetett volna. A szüleinek is lehetett volna több eszük egyébként. Persze, most hogy már botrányhősnő, mert se énekelni, se táncolni, se színészkedni nem tud, ráfogja a dolgot a médiára. Ez annyira szánalmas. Ha az apja nem lenne valami híres country énekes, ő se lenne sehol.

  A gond azzal van, hogy a Disney “sztárocskák” többsége egyszerűen középszerű és tehetségtelen, de nyomatják őket, mert pénzt hoznak. És persze sokszor maguk az “sztárocskák” sem akarnak kiszállni, mert ugye pénz meg csillogás, meg mifene. Itt is kettőn áll a vásár.

  • Még ha akart se tudott volna kiszállni, mert négy évados szerződést kötöttek vele, amikor bekerült a Disneyhez. Ezek a szerződések a komoly előírások mellett sajnos nem felbonthatók. Ha bíróságra vitték volna az ügyet, akkor mire véget ér a jogi perpatvar Miley szüleinek még a nadrágja is elúszik a perköltségek miatt.

   • Elég gazdagok voltak azok. Gondolom úgy gondolták, hogy ha apuka tehetséges, akkor a gyerek is az lesz. Keringett anno egy hír, hogy miszerint “kedves” apuka csak úgy volt hajlandó szerepelni a sorozatban, ha a kislánya kapja a főszerepet. Tehát eleve megvolt az alap, hogy a lányukat használják.

    Másrészt, könnyű mindent a médiára fogni 10-15 évvel később, de ahol eleve nincs tehetség ugye… Márpedig Májlikában a tehetség lehalványabb szikrája sem csillog.

    • Nagyon komplex kérdés ez. Benne van a szerződés, komoly kötbérrel jár kilépni. Itt inkább a szülők felelősségét venném elő, nekik kellett volna jobban odafigyelni a lányukra.

     Az pedig, hogy Miley ne lenne tehetséges oltári baromság. Kevés énekesnőnek van annyira különleges hangja, mint neki. Megértem, hogy nem kedveled, én is rühellem Leonardo DiCapriót vagy Johhny Deppet mégis elismerem, hogy tehetségesek.

     • Én hallottam Májlikát “énekelni” élőben, és nagyon nincs hangja. Bár lehet, hogy az egész playbeck volt, mert akkor el tudom képzelni, hogy “egyedien és fantasztikusan dalol”, kb. mint Britney Spears. Sose volt, sose lesz, ezt sajnos el kell ismerni. Tucat”sztár”, megcsinált celeb, semmi több. Mindent a hátsókája alá toltak, semmit sem ért el önerőből. Ennek pedig semmi köze ahhoz, hogy szeretem-e, vagy sem. Amúgy nem, de én az általam kedvelt hírességeket sem mindig kímélem, észreveszem bennük a hibát.

      Az általad gyűlölt két híresség mindent a saját erejéből ért el. Deppet imádom 10 éves korom óta (bár elismerem, hogy néhányszor rosszalkodott, amit még én sem néztem jó szemmel), DiCaprio elmegy, de sosem lesz a kedvencem. Ők viszont nem futószalagon gyártott hírességek, hanem rengeteg mindent tettek le az asztalra, Májlival ellentétben. Ő az apja miatt lett híres, nem azért szorult bele tehetség. Tudod, protekció.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here