Videoklip premier: One Direction – Drag Me Down

  0
  Oszd meg!

  Megjelent a One Direction első videoklipje, az első olyan dalukhoz, ami az ötödik 1d srác, Zayn Malik kiszállása után készült. Részemről fel sem tűnik az ötödik kerék hiánya, négyen is pont elegen vannak a srácok. És a hangulat is megmaradt a régi.

  A Drag Me Down nagyon hamar sláger lett, és őszintén szólva nem lep meg. Első hallásra a fülembe mászott, nagyon jól dúdolható és még a dalszövege sem az a tré kategória. A dal építkezését különösen szeretem, messziről ordít az egészről, hogy ez egy profin összerakott popdal. Egyszerűen originálban és feldolgozásban is nagyot üt, simán bekerült a top5 kedvenc 1d slágerem közé.

  one-direction-02

  A videoklip aranyos, és hát lássuk be, melyik fiú nem álmodozott volna arról legalább egyszer, hogy űrhajós lesz? A “kiképzés” és a táncikálós részek váltakozása nagyon jó egyveleget alkot, a klip látványvilága remekül illeszkedik a dalhoz és tök jó nézni az egészet! Totál offos zárójeles megjegyzés: tök fura látni, hogy Harry Styles ezzel az új stílusával mennyivel kevésbé menő, mint a rövid hajú verziója.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here