Főoldal Hírek Tarolt a Pretty Little Liars és a Vámpírnaplók a Teen Choice Awardson

Tarolt a Pretty Little Liars és a Vámpírnaplók a Teen Choice Awardson

6
Oszd meg!

Címnek igazából azt akartam adni, hogy “Tarolt az igénytelenség a Teen Choice Awardson“, de jobb nem szítani az indulatokat. Mindenesetre tény, hogy elég kiakasztónak gondolom a helyzetet, hiszen véleményem szerint mindkét széria túl van már a fénykorán.

tvd

Évek óta ez a két sorozat kapja a legtöbb díjat a Teen Choice-on, és lássuk be, nem feltétlenül érdemlik meg. Mert bármennyire is aranyos Lucy Hale, nehogymár jobb drámai színésznő legyen, mint Kerry Washington (Scandal), vagy hogy házon belül maradjak, mint Troian Bellisario. A Vámpírnaplók színvonala meg hol van már a The 100-tól?

grant-gustin

Szerencsére azért a tévés kategóriában voltak olyan díjak is, amik szerintem jó helyre kerültek. Lea Michele megérdemelte a legjobb komikus színésznő díját, ahogy Dylan O’Brien (Teen Wolf) a jelenet-tolvaj, és Grant Gustin (The Flash) a felfedezett kategóriát. Azért egy díjat a Pretty Little Liars is kiérdemelt: annyi év után “A” is megkapta a maga elismerését. És azért elnézve a díjazottakat és a jelölteket még mindig ez a díjátadó áll hozzám a legközelebb.

lea-michele

Viszont, továbbra sem tudom hogy álljak a Teen Choice Awardshoz. Emlékeztek a tavaly botrányra? Mert én nem tudom elfelejteni. Eddig ugyanis úgy ment, hogy a nézők a top ötös mezőnyt leszűkítették top négyre, aztán a kreátorok választhatnak győztest abból a négyből. Simán elképzelhető, hogy ez idén is így volt. Mindenesetre ez megmagyarázna pár dolgot…

Ide kattintva az összes győztest megnézhetitek!

josh-hutcherson

6 Hozzászólások

  1. Egyet kell értenem veled! Ami engem még egy kicsit kiakasztott, az Nina Dobrev győzelme. Oké, imádom őt, tényleg az egyik példaképem, ahogy az oldaladra írt cikkemben ezt kifejtettem. De nem vagyok vak, a 6. évadban Candice Accola magasan lejátszotta őt a képernyőről. Valószínűleg már Nina is unta az egészet, azért sem volt a topon. Na meg évek óta szinte mindig ő nyert, azonban az idei jelöltek közt kapásból három olyan személyt tudnék mondani, akik idén jobbat alakítottak, mint Nina. És ez a “most utoljára, amolyan búcsúdíjként” felfogás kikészít. Nem így kéne, hogy működjön. :/ És ez csak egy kategória…egy kezemen meg tudom számolni, hányan nyertek azért, mert megérdemelték.

  2. A The Fosters-t kihagytad Tibi, ráadásul szerintem Maia Mitchell sokkal nagyobb drámaszínésznő, mint Lucy Hale,nagyot alakít a Fosters-ben csak akkor ezt sokan nem látják, hihetetlen hogy mi van abban a sorozatban,nem tud unalmas lenni,bezzeg a Pretty-t csak szidja mindenki hogy milyen lett,de ahhoz képest csak nyert,de ez van mindig az nyer akinek nem kellene..

    • Ó, ha az összes sorozatot felsoroltam volna ami jobban megérdemelné, holnapra se végeznék :) Bár az tény, hogy a listából Kerry Washington a legjobb szerintem, de Maiát is szeretem :)

  3. Én szeretem a TVD-t, a 6. évad jobb volt szerintem az 5. , de azért dijakat nem adnék ezért. Ha már cwn akarják adni, akkor a Jane the virgin, The 100, Izombie sokkal jobbak voltak , sokkal frisebbek és a szinészek is jobban játszanak bennük mint a TVD-ben.
    Prettyt nem igazán szeretem csak azért néztem mert végre lelleplezték A-t, és egy kicsit jobb volt a 6. mint az utoljára látott 4. évad. A Fosters sem szeretem, de jobb alakítások vannak benne mint Prettybe. Bár szerintem a Switched at birth és a chasing life jobb sorozatok ezeknél.

  4. Egyszerűen borzasztó, hogy Lucy Hale hova lesüllyedt a utóbbi 2 évadban…Nem volt ő az a nagy színésznő soha, de a Privileged-ben jól hozta a cuki, milliomos kiscsajt, a PLL-ben is jól megoldotta az első 2 évadot, ott kifejezetten tetszett, volt Aria-nak karaktere, jelleme, de most?! Szörnyű, amit Lucy művel, egy darab tragédia az egész színészete. Pedig én nem szoktam a színészkedést kritizálni, én felfogom úgy, hogy hát ilyen a karakter és kész, de ezt már nem tudom így felfogni. Lucy rossz színésznő és szörnyen játszik. Lehet, hogy a zenei karrierje miatt, talán ezért nem tesz bele annyi energiát? Mert mintha azóta lenne lejtmenetben. Nekem Aria volt a kedvenc karakterem, mert olyan elmerülős volt, de most csak egy éretlen hisztigépet látok benne, azt is rosszul prezentálva. SOHA nem lesz a közelében se egy Troian Bellisario-nak.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here