Főoldal Érdekességek Érdekességek Botrány a köbön! Íme, a VMA díjátadó legnagyobb botrányai!

Botrány a köbön! Íme, a VMA díjátadó legnagyobb botrányai!

0
Oszd meg!

A díjátadókon gyakran megesnek botrányok, de egy díjátadón sincs annyi botrány, mint az MTV Video Music Awardson, azaz a VMA-n. Alább megnézhetitek, mik voltak az utóbbi évek legbotrányosabb esetei – gyanítom a legtöbbről már hallottatok is. Most már azt is tudni fogjátok, hogy hol történt!

Britney Spears And Madonna Share A Kiss

1999 – Diana Ross letapizza Lil’ Kimet

Az 1999-es gála legfeltűnőbb jelensége kétségtelenül Lil’ Kim volt, aki lila parókában és egyik mellét szabadon hagyó ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A botrányos outfitet Diana Ross egy még botrányosabb jelenettel fejelte meg: a legjobb videóért járó díj prezentálása előtt úgy döntött, hogy a baráti ölelés mellet egy kis tapizással köszönti kolléganőjét a színpadon.

via GIPHY

2003 – Madonna leszbikus csókja

Felejthetetlen pillanattal ajándékozta meg a nézőket Madonna is, immár az ezredforduló után. Közös daluk végén a pop királynője odafordult az akkor még ártatlan „hercegnőként” számon tartott Britney Spears-hez, illetve Christina Aguilerához, aki Beautiful című számával már jó ideje harcolt a meleg jogokért, és hosszú, nyelves csókot váltott velük.

via GIPHY

2007 – Britney Spears kínos „visszatérése”

Britney csillaga 2004-ben az anyaság és magánéleti problémák miatt leáldozóban volt, hajborotválós sztorijaitól és dühkitöréseitől hangos volt a sajtó. Úgy érezte, hogy a 2007-es VMA a legjobb alkalom arra, hogy visszatérjen a zenei világba, ám a fellépése roppant kínosra sikerült. Bizonytalan mozdulatok, elcsúszott hang…

via GIPHY

 

2009 – Kanye West megalázó magánshowja

Két évvel később Kanye West hívta fel magára a figyelmet. A rapper felment a színpadra, ahol épp Taylor Swift mondta köszönőbeszédét a legjobb női videó győzteseként. West a mikrofont elragadva az énekesnőtől kijelentette, hogy szerinte Beyoncénak kellett volna győznie.

via GIPHY

 

2010 – Lady Gaga nyers hús ruhája

2010-ben Lady Gaga sokkolta a jelenlévőket, aki nyers húsból készült ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. Egy évvel később pedig saját férfi alteregójaként, Jo Calderoneként ment el a díjkiosztóra.

via GIPHY

 

2013 – Miley Cyrus fenékrázása

Az elmúlt évek egyik legnagyobb port kavaró produkciója Miley Cyrus nevéhez köthető, aki Robin Thicke oldalán twerkelt élő egyenesben, a kisgyermekes szülők legnagyobb felháborodására. Hogy idén milyen botrányra számíthatunk, az egyelőre kérdés, az azonban sokat elárul, hogy Miley lesz az est háziasszonya!

via GIPHY

3071 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here