Főoldal Hírek Íme, a Sztárban Sztár harmadik évados szereplői

Íme, a Sztárban Sztár harmadik évados szereplői

17
Oszd meg!

Idén ősszel már a harmadik évadával tér vissza a Sztárban sztár! Végre lehullt a lepel, hogy kik lesznek az új szezon szereplői, a Tv2 ugyanis egy éneklős, Madonna és Michael Jackson dallal leplezte le a celebritásokat.

Női fronton brutálisan erős az X-Faktoros felhozatal, a hat versenyzőből hármukban volt ott az X, míg egyikük mentorként tevékenykedett. A Tv2-n debütál tehát Wolf Kati, Csobot Adél és csapatként a Nyári lányok. Igazak voltak a pletykák, Tóth Gabi hazatér, és milyen jól teszi, mert ez a műsor nagyon neki való. A művészeket Janza Kata képviseli, míg a nagy visszatérőként megannyi régi sláger előadója, a Baby Sisters egykori tagja, Baby Gaby lesz látható.

A promó már zseniálisabb lett a fiúk terén, akik közül sajnos nem sikerült mindenkit felismernem. Egy biztos, itt van Csonka András, Gáspár Laci és a Black I Black Bebéje. Sajnos Irigy Hónaljmirigyes versenyző sem maradhatott el, ő most Varga Győző lett. Viszont a másik két versenyző kilétére nem sikerült rájönnöm.

Update: A titokzatos férfi szereplők kilétére is fény derült. Egyikük az ex-VIP tag Rácz Gergő, míg másikuk a Rising Star felfedezettje, Peter Srámek. Utóbbinak annyira nagyon örülök4

toth-gabi-sztarban-sztar

Mindent egybevéve egész jó castingot hoztak össze, mondom mindezt úgy, hogy pofátlanul magasnak tartom az X-Faktorosok arányát. Jó kis évadnak nézünk elébe, és ami engem illet, már alig várom a friss adásokat. Legjobban Tóth Gabi előadásaira vagyok kíváncsi, brutálisan tehetséges az a nő.

17 Hozzászólások

 1. Én kicsit csalódott vagyok a felhozatal miatt, hiszen a saját tehetségkutatós műsorainak (Megasztár, Rising Star, Voice) versenyzői közül is szétnézhettek volna jobban.

  A fiúk közül az egyik ismeretlen szerintem Rácz Gergő, a másik pedig a sajtó szerint Peter Srámek. Ha ez így lesz, akkor nagyon boldog leszek, hiszen mindkét előadó a kedvenceim közé tartozik! :)

 2. Fuhh, de szemtelen ez a tv2. :D Mennyi X-faktoros. :O

  Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, h az első adásban a Nyári lányok esnek ki… ők nem tudnak külön létezni? :S
  Szegény Janza Kata pedig rettentő öregnek tűnik a többiek mellett :S

  • Hát pedig éppen, hogy a Nyári lányok lesz az egész adás különlegessége! Számos duót tudnak majd megformálni! Végre valami izgalmas is lesz ebben a műsorban, nem úgy, mint az ormótlan, alpári stílusú Gabi…

 3. Nem rossz a mezőny.Bár nem mindegyiknek örülök.

  -Janza Kata meglepett.Nem hittem volna,hogy sereplést vállalna a műsorban,de örülök neki.Az egyik legtheteségeseb musical-színésznő.

  -Tóth Gabinak is örülök.Nekem ott volt azon a képzeletbeli listámon,akiket szívesen láttam volna 3. évadban.Kíváncsi vagyok,hogy ő meg fogja-e kapni a tesvérét,mint ahogy Vera tavaly megkapta őt.

  -Csonka Andrásra is kíváncsi leszek.Kicsit ő is meglepetésként ért.De szerintem jó lesz.

  -Csobot Adélnak és Peter Srameknek egyáltalán nem örülök.Nem beszélve arról,hogy számomta Csobot az egyik legirritálóbb magyar híreség/celeb/médiaszemélyiség.Helyettük szívesebben néztem volna pl.Radics Gigit vagy Király Viktort.

  -Wolf Katit,Baby Gabit,a Nyári lányokat,Gáspár Lacit,Rácz Gergőt és Bebét majd meglátjuk.

  -Kíváncsi vagyok,higy idén is ellövik-e,hogy valami megformálja az egyik versenyzőtársát,mint ahog az első évadban Veres Mónika megkapta Szanid,a tavalyiban meg Sipos Peti Hevesi Tamást.

 4. Wolf Kati: jó hangja van és biztos jól megoldja a feladatokat. Csobot Adél nem olyan rosz de helyette jöhetett volna pl: Radics Gigi. Nyári lányok izgalmas páros de a Voiceban is volt egy testvér pár( ők nem együtt indultak) Szécsi ikrek szerintem nekik jobb hangjuk van Aliznál és Editnél. Tóth Gabi remek választás kiváncsi leszek hogy alakitja majd Verát. Janza Kata ő is mint az eddig színházas versenyzők nagyon kreativ. Baby Gabi szerintem ő lesz az első kieső hangilag a lányok közül szerintem ő a leggyengébb.
  Csonka András ő is biztos jól megfogja oldani a feladatokat. Gáspár Laci neki is nagyon jó hangja van. Varga Győző biztos ő is jó lesz mert tavaly Sipos Petiről se gondoltam volna hogy milyen jó hangja van ő tőle is ilyen kellemes meglepetéseket várok. Bebe már sok formációba bizonyitott itt is megfogja állni a helyét. Rácz Gergőnek különösen örülök hisz nekem ő a kedvenc magyar férfi előadóm és acapellás dolgaiból biztos itt is sok mindent felfog használni. Peter Sramek jó énekel de jobban örültem volna helyette pl: Király Viktornak, Gájer Bálintnak, Fehérvári Gábor Alfrédnak. Biztos elfogják itt is sütni a versenytársadat alakitós dolgot is.

 5. Nem ez a legerősebb mezőny a tény!!! A fiúk közül Rácz Gergőt várom a leginkább, a lányok közül a Nyári lányok lesznek a műsor kiemelkedő színfoltjai!! Nekik drukkolok!!! Hajrá!

 6. Érdekes mezőny,főleg a női előadók.Wolf Katinak ténleg jó hangja van,de majd meglátjuk,hogy van-e benne több is.Tóth Gabinak feküdni fog a műsor,belőle bármit kinézek.Csobot Adélnak a karakterépítés és a színpadi mozgás valószínű meni fog.Mondjuk én jobban örültem volna helyette,pl Radics Giginek,Janicsák Vecának,Muri Enikőnek,Mohamed Fatimának vagy Ruzsa Magdinak.Baby Gabi,hát nem is tudom,volt pár dala amit szerettem,a hangja sem rossz,majd meglátjuk,hogy mennyire fog neki menni.A Nyári nővérek ugyanazok,mint Wolf Kati,mindenesetre érdekes,hogy idén az egyéni előadók mellett egy duó is lesz.Janza Kata tapasztalt színésznő-énekesnő,a Sztárban sztárral is meg fog majd bírkózni.Varga Győzőnek is sok év tapasztalat van már a háta mögött,nem hinném,hogy gondot fog neki jelenteni.Gáspár Lacinak szeretem a hangját,A nagy duettben is jó volt,valószínű a Sztárban sztárral is megbírkózik majd.Csonka Andrásnak sem hiszem,hogy gondot jelentene.Bebe és Rácz Gergő bizonyítottak már együttesben és szólóban,úgyhogy nekik is bőven van tapasztalatuk.Peter Sramek,hát nem is tudom,ő olyan kis éretlen még.Helyette jobb lett volna pl.Király Viktor,Gájer Bálint vagy Dolhai Attila.Szerintem el fogják játszani,hogy idén meg Gabi fogja megkapni Verát;illetve hogy valaki megkapja majd a versenytársát.Lehet,hogy idén is lesz aki kellemes meglepetést fog okozni,tavaly pl. Pál Dénesről nem gondoltam volna a legelején,hogy majd ennyira jó lesz.Én mindenesetre várom az élő adásokat.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here