Főoldal Érdekességek Érdekességek Ezt a két videót egyszerűen látni kell!

Ezt a két videót egyszerűen látni kell!

0
Oszd meg!

Az amerikai zeneiparban egyre több ifjú tehetség bukkan fel, közülük ketten érnek el egyre nagyobb sikereket – nem is meglepő, hogy a Media Addicton mindkettejükről olvashattatok már. Nagyon profi stáb áll mögöttük, a srácok pedig ontják a jó cuccokat. A napokban két frenetikus videóval rukkoltak elő!

austin-mahone-shawn-mendes

Pár hete jelent meg Austin Mahone videoklipje, a Dirty Work. Nem volt rossz, de korántsem annyira ütős, mint ez az új verzió, ahol semmi nem történik, csak egy munkahelyen (bénán) táncolnak a statiszták. Komolyan, eme videó hatására nem is lehet mást csinálni, csak mosolyogni, akár egy boldog, jóllakott óvodás!

A szemtelenül fiatal Shawn Mendes volt olyan kedves, hogy előrukkoljona legújabb One Direction dal, a Drag Me Down feldolgozásával. A végeredmény egyszerűen wow, sok vélemény szerint még az eredetinél is jobb. Alig két nap alatt majd’ egy milliós megtekintést produkált a videó, és a legtöbb amerikai nagy portál le is hozta az anyagot. A végeredmény ismeretében hülyék lennénk nem megmutatni. Hallgassátok csak, mennyire jó! Egyedül azt sajnálom, hogy a nem a legjobb a videó hangminősége :/

2142 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here