Főoldal Hírek Így folytatódik januárban a Pretty Little Liars

Így folytatódik januárban a Pretty Little Liars

6
Oszd meg!

Most már tudjuk, hogy ki “A”, és miért tette azt, amit. (Klikk a részletekért). A sorozat januárban folytatódik. Öt év elteltével tekintünk be ismét a lányok életébe. A nyári finálé során kiadtak egy promó videót, amiből kiderül ez meg az, és a sorozat kreátora is nyilatkozott az Entertainment Weekleynek.

A promóból láthajtuk, hogy Alison tanárként dolgozik, ami elég nevetséges, mert lefogadom a diákok közül nem egy lesz, akit nem csak idősebb idősebb színész alakít, hanem idősebbnek is tűnnek majd Alinál. No mindegy. Sara is felbukkan egy pillanatra, Emily számára az egyetem nem úgy alakult, ahogy gondolta volna, Spencert rémálmok gyötrik, és esküdni mernék, hogy Aria egy szerkesztőségben van. Gondolom fotós lett.

pll-5-years

A kreátor azt nyilatkozta, hogy hiába teltek el évek, nem tudták a szörnyűségeket elfeledni, és poszttraumás stressztől szenvednek, és hallunk majd sztorikat arról, miként kísértette őket a múlt és hogyan befolyásolta a döntéseiket. És bár az “A”-rejtélynek vége, még sok minden van a tarsolyukban. Csak reménykedem, hogy nem egy “B” készül bevetésre. Akárhogyis, várom a folytatást!

pretty-little-answer

11946 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

 1. Amikor kiderült, hogy ki “A”, meglepődtem, viszont az indokot, hogy miért bántotta a lányokat éveken át, nevetségesnek éreztem. A fejemet fogtam, hogy “most komolyan?! Ennyi?! Ezért?!” Mintha a készítők is kifáradtak volna már és nem volt semmi ötletük. Amúgy Spenceren a rész végén borzalmasan mutat az a paróka.

  A sorozat már jó ideje unalomba fulladva ismételgeti saját magát, de most már végignézem a másfél maradék évadot meg talán a filmet is majd. Viszont most van pletyka egy esetleges 8. évadról is. Ha így halad tovább, a lányok öregasszony korukig szenvedni fognak.

  Egyébként érdekesnek tartom, hogy a fogva tartásuk után nem néztek ki idegbetegnek (magyarán kb. tíz perc alatt túltették magukat mindenen), de öt év múlva meg hirtelen poszttraumás sokkban szenvednek?

  • Én úgy vettem észre, hogy azért mutogatták a tíz részben, hogy nem olyan egyszerű a továbblépés, lásd Spencer újra felmerülő alvás – drogproblémáit, vagy hogy Emily lőni akart.

   • Ez nagyjából kimerült 2-3 jelenetben, aztán ennyi. Spencer drogproblémája meg már lerágott csont lett az elmúlt évadok alatt. Szerintem a kutyát sem izgatja.

 2. Spencer frufruval fiatalabbnak néz ki, mint anélkül, ez az ötéves időugrás meg nekem is egy kicsit légbőlkapott. Amúgy pedig a Rosewoodi jó szülőkről kialakult vélemény se fog megváltozni: semmi baj, hogy egy olyan nő tanítja a gyerekeinket, aki hazudott, mint a vízfolyás, megjátszotta a saját halálát, minden bizonnyal nem százas és börtönben ült gyilkosság vádjával, valamint minden második szombaton őrültek elől menekül. Rosewood elvben kisváros, nem hinném, hogy ilyen könnyen felejtenek.

  • Ezen gondolkodtam én is, de okkal hozták be az “Allison templomba jár” szálat. A kisvárosokban is szeretik “a rossz lány jó útra tért és megtalálta Istent” elemet, ez lehet Allison előnye.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here