Főoldal Hírek Tökéletes hang? Énekesi babérokra tör Hailee Steinfeld!

Tökéletes hang? Énekesi babérokra tör Hailee Steinfeld!

0
Oszd meg!

Egyre aktívabban építi zenei karrierjét a tizennyolc éves Hailee Steinfeld. Eddig elsősorban színésznőként volt ismert, szerepelt a Rómeó és Júliában, a Végjátékban és megmutatta énekesi tudását a Pitch Perfectben is. Most a zenei világot hódítaná meg!

2015 májusában került fel a Youtube csatornájára Jessie J “Flashlight” dalának a cover verziója, és máris szerződést kapott a Republic Recordstól. “Van benne potenciál, természetes tehetség, aki elkötelezte magát a zenei fejlődése mellett. Izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk a zenei útjának” – nyilatkozta Charlie Walk, a lemezkiadó elnöke.

Hailee zenei karrierje rekord sebességgel indult be. Múlt hónapban felénekelte Shawn Mendesszel a Stitches duett változatát, ami azóta már 1.3 milliós megtekintésnél jár. Abból jó pár én voltam, duettben még jobban szól a dal, mint szólóban.

Augusztus 6-án jelent meg Steinfeld első szóló dala, ami a Love Myself címet viseli, és alig négy nap alatt több, mint 450 ezres megtekintést produkált. Nagyon slágergyanús a Love Myself, bekúszik az ember fülébe, dúdolgatja és csak hallgatja újra és újra – én legalábbis így voltam vele. Alig várom már a debütáló albumot!

Hailee Steinfeld

Azok se aggódjanak, akik színésznőként szerették meg Haileet. Még idén bemutatják a mozik a Term Life című filmjét, amiben Vince Vaughn oldalán játszott, és több szerepajánlattal is megkeresték már. Azért remélem nem vállalja túl magát. Nem véletlen, hogy valaki vagy A-listás színésznő, vagy énekesnőként próbálkozik. Ritka az, amikor hosszútávon valaki egyszerre űzi mindkettőt, hiszen mindkét tevékenység teljes embert kíván.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here