Főoldal Hírek Új szerepben: Darren Criss, Emily Osment, Jenna Dewan-Tatum, Amy Brenneman és AnnaLynne...

Új szerepben: Darren Criss, Emily Osment, Jenna Dewan-Tatum, Amy Brenneman és AnnaLynne McCord

0
Oszd meg!

Olyan sok szuper casting hír volt múlt héten, hogy nem volt egyszerű kiválasztani ötöt! Most a színésznők vannak egyértelmű előnyben, csupa jó szereppel örvendeztetnek meg minket az évad során. Íme, az e-heti sztár-ötös.

Darren Criss

Egyre impozánsabb az American Horror Story: Hotel szereplőgárdája. Nemrég kezdődtek meg a tárgyalások Darren Criss és a produkció között egy szerep kapcsán. A Glee sztárja egy hipsztert alakítana, aki a barátnőjével hátborzongató hotelekbe látogat el Halloween idején. A produkcióban már feltűnik többek közt Lady Gaga, Kathy Bates, Matt Bomer, Evan Peters és Max Greenfield is.

02-sor

Emily Osment

Újabb komédia sorozatban tűnik fel Emily Osment! A színésznő a Mom harmadik évadában kapott szerepet, mint egy drogfüggő fiatal, akin Anna Faris és Allison Janey karaktere fog majd segíteni a hőn áhított józanság elérésében. Osment nem unatkozik, Young & Hungry címmel most is fut sorozata az ABC Familyn.

02-sor

Jenna Dewan-Tatum

Tovább pörög Channing Tatum feleségének a karrierje! A Witches of East End színésznője, Jenna Dewan-Tatum csatlakozott a Supergirl stábjához. Ő alakítja majd Lucy Lanet, aki olyan pimasz, vicces és gyönyörű, mint a nővére, Lois Lane, de önmaga által lett sikerest. A városba Jimmy Olsen miatt érkezik majd, elsőként a harmadik részben tűnik fel.

02-sor

AMY BRENNEMAN

A Doktor Addisonból ismert Amy Brenneman visszatér a Reign harmadik évadába! Marie de Guise a történet szerint haldoklik, így valószínűleg ez lesz az utolsó alkalom, hogy Mary, a skót és francia királynő találkozhat édesanyjával. A kérdés csupán az, hogy az asszony jön Franciaországba, vagy Mary látogat el Skóciába?

02-sor

AnnaLynne McCord

AnnaLynne McCord a Secrets and Lies második évadában kap visszatérő szerepet. A karaktere neve Melanie Warner, egy szókimondó, kissé alkalmatlan feleség szerepében tűnik fel. A huszonnyolc éves színésznő a 90210 kaszája óta a Dallas stábját erősítette többek között.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here