Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Marry Me – Ketten jegyben: Kritika az első évadról

Marry Me – Ketten jegyben: Kritika az első évadról

0
Oszd meg!

A magyar premier után kétség sem fért ahhoz, hogy le fogom darálni a sorozatot, vagy legalább az esélyt megadom. A pilot tetszett, a szereplők szimpatikusak és szerethetők, ráadásul a Happy Endings készítője kreálta ezt is. A kultikus szitkomhoz ugyan nem ért fel a Marry Me, de megvoltak a maga jó és szerethető pillanatai.

marry-me

Egyetlen rákfenéje volt a sorozatnak, őt nevezhetjük egyszerűen Gilnek is. Sajnos itt sem maradhatott ki a szakállas, “nagydumás” lúzer legjobb barát, aki állítólag nagyon vicces, de amúgy csak értékelhetetlen gagyi poénokkal tűzdeli tele az epizódokat. De legalább volt egy-egy jó pillanata, mint amikor a pincében főnököt játszott.

marry-me-gil

A másik két főbb mellékszereplőt imádtam! A leszbikus Kayen rengeteget nevettem, remek beszólásai és jelenetei voltak. Amikor szerelmes lett, hát ott teljesen elolvadtam – és persze nevettem is, mert volt min. Deenah, a kicsit süsü szőke is remek karakter, pont annyi játékidővel, amennyiben még vicces tudott lenni az alapvető sablonokra felhúzott szereplő. Annie apukái is telitalálatnak bizonyultak. Pláne amikor apa és lánya menyaszörnyezett :)

marry-me-v

A sorozatot mégis a főszereplőpáros, Annie és Jake adta el. Az egész széria során remek volt a kémia Casey Wilson és Ken Marino között, végig elhittem nekik, hogy ők egy jegyespár, akik esküvőre vágynak és az örökké tartó boldogságra. Számos vicces pillanatot eredményezett a kettősük, és egyszerűen jó volt rájuk nézni. Egyfajta hitet sugároztak a nézők felé: létezik a szerelem és talán pont ilyen.

marry-me-annie-jake

Egyetlen dolog kavart be csupán a szórakozásomba: az NBC. Nem a kaszára gondolok, mert az teljesen érthető és racionális döntés volt látva a katasztrofális adatokat. Az epizódok felcserélése miatt vagyok ideges. Össze-vissza kerültek adásba, és nem volt annyira epizodikus a Marry Me, hogy ne tűnjön fel. Ha valaki ledarálja, mindenképpen a gyártási sorrendben tegye, és ne kövesse a hivatalos számozást.

marry-me-annie-jake2

Értékelés: 8/10

Egynek elmegy alapú, kellemes kis szitkom volt. Csak tizennyolc rész, hamar bedarálható. Szerencsére nincs a végén cliffhanger, és még a várva várt esküvőre is sor kerül. Jómagam szinkronnal néztem, és szerintem azzal sincs semmi probléma, egyedül az énekes betétek leszinkronizálását sajnálom. De szerencsére a kómából felébredős dal megmaradt. És ááá, mennyire jó volt!

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here