Cara Delevingne a modell-lét keserűségéről nyilatkozott

  0
  Oszd meg!

  Nem igazán vagyok tisztában napjaink legmenőbb modelljeivel, a tudásom kimerül annyiban, hogy Palvin Barbara a csúcson van. Nagyon meglepődtem, amikor azt olvastam, hogy a Papírvárosok sztárja, Cara Delevingne az egyik legmenőbb modellnek számít(ott). Aztán úgy döntött, elege van, és inkább színészkedne.

  Cara Delevingne02

  Cara a Vogue magazinnak így nyilatkozott a szakmaváltásról:

  „Vágyat éreztem arra, hogy eldobjam az eddigi dolgaimat, és ezzel egy teljesen új történet vegye kezdetét az életemben. Most pedig éljen az új szakasz!”

  Cara Delevingne03

  Persze egy váltás sem egyszerű. Ezt Cara is elismerte:

  „Bevallom, hogy féltem a váltástól, ugyanis a buborék, amiben élsz ilyenkor, egy diszfunckionális családot teremt neked. Akkor érted meg ezt igazán, ha benne vagy. Na és a kikerüléskor meg azt érzed hirtelen, hogy nem is tudod, mi az ördög történt veled ezidáig. A színészet adta izgalmak tesznek egy karaktert valóssá. A modellszakma a valóság ellentéte, nem adhatod önmagad a kamerák előtt.”

  Cara Delevingne05

  No de milyen volt a modell lét? A Vogue magazinnak Cara erről is vallott:

  „Az ügynökök elmondták mi a dolgom, és én aszerint tettem. Ha valami nem úgy sikerült, akkor leszidtak. Bekerültem egy olyan gépezetbe, amit nem én irányítottam. Csúnyán kifejezve, azt éreztem, mintha bőrátültetésen mentem volna keresztül. Valakinek megálljt kellett volna parancsolnia.”

  Cara Delevingne06

  Egy biztos, a hollywoodi bemutatkozás sikeres volt, Cara teljesítményéről a Papírvárosokban még a kritikusok is elismerően vélekedtek. Úgy tűnik sokáig esélye lesz még filmekben szerepelni, hiszen csak idén és 2016-ra hat projektet említenek a neve mellett. Egyelőre sikeres karrierváltásnak tűnik Cara esete.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here