Főoldal Érdekességek Ajánló Új telenovella az RTL II műsorán: La Impostora – A beépített szépség

Új telenovella az RTL II műsorán: La Impostora – A beépített szépség

0
Oszd meg!

A telenovella rajongók legnagyobb örömére újabb premierrel készül az RTL II. A csatornán mutatkozik be az amerikai Telemundo tavalyi gyártása, a 120 részes La Impostora – magyar keresztségben A beépített szépség. Meglepően jó és figyelemfelkeltő címválasztás.

a-beepitett-szepseg-lisette-morelos

A főszerepekben régi ismerősöket köszönthetnek a nézők. Visszatér a magyar képernyőkre Acapulco szépe, azaz Lisette Morelos, és A szerelem nevében főhőse, Sebastian Zurita. Érdekesség, hogy A beépített szépségben szerepel Sebastian édesanyja, Christian Bach, aki az édesanyját játssza, ő egyben a főgonosz is. A színésznő a magyar nézőknek a La Patrona – Az örökség novellából lehet ismerős.

a-beepitett-szepseg

Íme, a rövid ismertető: A novella főszereplője Blanca Guerrero (Lisette Morelos) egy olyan nőt formál meg akit azért bérel fel főnöke Adriano Ferrer (Manuel Landeta),hogy játsszon el egy gazdag, befolyásos üzletasszonyt azzal a céllal,hogy az Altamira család bizalmába férkőzzön. Álneve Victoria San Marino. Vigyáznia kell, mert ha Raquel Altamira (Christian Bach) rájön, hogy ki ő és miért lépett be az életükbe, megöleti őt. Azonban arra nem számít, hogy beleszeret Raquel fiába Eduardo Altamiraba (Sebastián Zurita).

A Beépített szépség 2015. augusztus 17.-én debütál az RTL II műsorán. Az epizódok hétfőtől péntekig 13.50-től kerülnek képernyőre.

a-beepitett-szepseg-sebastian-zurita

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here