Főoldal Hírek A melegjogi mozgalom élére áll Jeremy Irvine az új filmjében

A melegjogi mozgalom élére áll Jeremy Irvine az új filmjében

0
Oszd meg!

Pride. Elég kimondani ezt az egyetlen szót, és mindannyian tudjuk, miről van szó. Meleg felvonulás. Megannyi indulatot gerjeszt, holott a célja, hogy jó üzenetet közvetítsen és segítse az elfogadást. (Az más kérdés, hogy mennyire éri el a célját). No de hogy kezdődött mindez? Hogy indult el az első felvonulás? Erre a kérdésre adja meg a választ Roland Emmerich új filmje.

jeremy-irvine

Szeptember 25-én kerül az amerikai mozikba a Stonewall, amihez a napokban jelent meg az első előzetes. A film 1969-ben játszódik, New Yorkban, ahol meleg jogok jóformán nincsenek, azok, akik mások félelemben élik mindennapjaikat. A középpontban Danny Winters, aki frissen érkezik New Yorkba, szerelmes lesz, éli az életét, hogy aztán a mozgalom élére álljon. A sztori megtörtént eseményeken alapul.

stonewall-00

A főszerepben a piszkosul jóképű Jeremy Irvine, akit legtöbben talán a Most jó filmből ismerhettek. Fontos szerepben látható még Jonathan Rhys Meyers a Tudorokból, Ron Perlman, Atticus Mitchell és Joey King is. Alább megnézhető a trailer, ami alapján nagyon izgalmasnak ígérkezik a produkció. Képeket is csatoltam ám :) Kíváncsian várom a filmet! Premier 2015. szeptember 25-én – legalábbis az Államokban.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here