Főoldal Hírek Say It In Song: Zenés valóságshow-val erősít az MTV

Say It In Song: Zenés valóságshow-val erősít az MTV

0
Oszd meg!

Új műsort indít a hazai MTV. Say It In Song – Szavak helyett címmel a Punk’d rejtett kamerás, humoros-átverős műsor elemeit vegyítve civileket keresnek fel, és az adott élethelyzetükhöz passzoló dallal lepik meg őket. A sajtóközleményből még több minden kiderül!

Sajtóközlemény: Zenés valóságshow-val erősít az MTV

flashmob

Az élet olykor olyan sorsdöntő eseményeket hoz, amelyekhez nehéz szavakat találni. Pedig milyen jó lenne, ha a filmekhez hasonlóan edzés közben megszólalna az Eye of the tiger, egy romantikus randin felcsendülne az I will always love you vagy egy csúnya szakításkor elindulna Taylor Swift akármelyik száma…

Az MTV-n augusztus 5-én debütáló Say It In Song – Szavak helyett című műsor erre a koncepcióra épít: a házigazda, az LMFAO-ból ismert Redfoo segít megtalálni a megfelelő aláfestő zenét a legnehezebb pillanatokban is!

redfoo

A nagy bejelentésre készülő civilek dalban mondhatják el szeretteiknek vagy épp ellenségeiknek, hogy mit éreznek, elég csak olyan beszédes slágereket választani mint Pinktől a You make me sick, Sam Smithtől a Leave you lover vagy Bruno Marstól a Marry you. A zenei paletta a meghitt szerenádoktól egészen a koreográfiával és táncosokkal kiegészített flashmobokig terjed, így az esettől függően mindig más és más kreatív, zenés meglepetésre számíthatnak a tévénézők.

A vadonatúj műsor megálmodói abból a koncepcióból indultak ki, hogy zene az emberek egyetemes nyelve, amely összeköti az érzelmeket és gondolatokat oly módon, ahogy a szavak önmagukban nem tudnák. Emellett a show-hoz az ikonikus hollywoodi filmek leghíresebb zenés jelenetei adtak ihletet. A Say It In Song – Szavak helyett egyébként a Punk’d rejtett kamerás, humoros-átverős elemeit vegyíti a Made drámai háttértörténeteivel, így a nézők egyaránt készülhetnek könnyekre, botrányos veszekedésekre és kreatív szivatásokra is.

1290 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here