Főoldal Hírek Új szerepben: Troian Bellisario, Ed Sheeran, Riley Smith, Shawn Mendes és Archie...

Új szerepben: Troian Bellisario, Ed Sheeran, Riley Smith, Shawn Mendes és Archie Panjabi

0
Oszd meg!

Többek kérésére a rovat címe megváltozott, ezentúl minden vasárnap “Új szerepben” címszóval olvashatjátok el az adott hét öt legmenőbb casting hírét. Persze a menőséget mindenki másként definiálja, így következzék az ízlésem szerinti öt legjobb casting erről a hétről! Érdekessége, hogy két elismert énekes is sorozatban kapott szerepet.

troian-bellisario

A Pretty Little Liars huszonkilenc éves sztárja, Troian Bellisario megismétli a szerepét a Suits – Brilliáns elmék című sorozatban. Claireként a negyedik évad tizenharmadik részében tűnt fel, a rajongók pedig az augusztus 12-én debütáló részben újra találkozhatnak vele. Természetesen itt is tinit alakít, a karaktere nemrég érettségizett.

Ed Sheeran

Tévésorozatban kapott visszatérő szerepet a brit énekes, Ed Sheeran! Az idén debütáló széria, a  Basterd Executioner a 14. századi Angliába kalauzol, Edward király korába, a háborúk és a Walesi felkelés idejébe. Sheeran karakterét Sir Cormacnek hívják majd.

Riley Smith

A 90210 és a The Messengers sztárja, a harminckét éves Riley Smith ősszel sem marad munka nélkül. A Nashville új évadában kapta meg Markus Kane szerepét, aki egy menő banda frontembere, de szeretne szólóban érvényesülni, ehhez kaphat segítséget Rayna Jaymes-től, akit Connie Britton alakít.

shawn-mendes-the-100

Így teljesülnek az álmok! Shawn Mendes a tizenhat éves amerikai énekes még februárban írta, hogy milyen szívesen szerepelne a The 100 c. sorozatban. Nos, a sorozat kreátorai vélhetően szeretik Mendes zenéjét, ugyanis a színész feltűnik a sorozatban, élete első tévés szerepében.

Archie Panjabi

Nem sokáig maradt munkanélküli Archie Panjabi, A férjem védelmében Emmy díjas sztárja. A színésznő egy rendőrnőt alakít majd, és közeli kapcsolatba kerül Boyle nyomozóval a Brooklyn Nine-Nine-ban. A karakter a harmadik évad második részében lesz látható, amit 2015. október 4.-én vetít az amerikai FOX.

4786 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here