Awkward promóciós videók és spoilerek az utolsó évadhoz

  1
  Oszd meg!

  Belegondolni is rossz, hogy augusztus 31-én kezdődik az Awkward – Kínos utolsó évada az MTV műsorán. Nagyon szerettem a sorozatot, már a pilot megfogott, és az évek múlásával bár a minőség folyamatosan ingadozott, kétségkívül megmaradt az egyedi hangvétel, ami oly jellemző volt a showra.

  awkward-season-5

  Az utolsó, azaz ötödik évadhoz már két trailer is érkezett az MTV jóvoltából. Számíthatunk lánykérésre, a gimi lezárása is könnyekkel és vidám pillanatokkal telinek ígérkezik. És ahogy az előre várható volt, Jenna és Matty kapcsolata továbbra is jelentős szerepet kap.

  Az ötödik évad első fele megmutatja a ballagást, a várva-várt bált, aztán főhőseink különböző irányba sodródnak a főiskolának “hála”. Az évad második felében időugrás lesz, hogy megmutassa, mi történt a srácokkal, akik hamarosan ráébrednek, hogy a legkellemetlenebb pillanatok nem csak a gimiben érhetik őket…

  A sorozat utolsó, azaz ötödik évada huszonnégy részes lesz, tehát az őszi tizenkét részes etap után vélhetően tavasszal, vagy nyáron érkezik a grandiózus finálé is. Amerikában augusztus 31-én kezdődik a móka, de a szinkront szeretők se aggódjanak, a hazai MTV pár hét múlva felzárkózik.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here