Főoldal Hírek Faking It: Megérkezett a második évad trailerje

Faking It: Megérkezett a második évad trailerje

2
Oszd meg!

Vadiúj trailert kapott a Faking It második évadának második fele, ami augusztus 31.-én debütál az amerikai MTV műsorán.

Faking It Cast

A video alapján kijelenthető, hogy a sorozat őszi része sem lesznek unalmasak. Akad majd szerelmi háromszög, Amy komoly döntéshelyzetbe kerül, Karma próbál túllépni a múlton, Lauren továbbra is imádnivaló, Liam szerencsére azt teszi, amihez a legjobban ért: vetkőzik!

A kritikaírás anno sajnos elmaradt a második évad második feléről, de imádtam az összes leadott részt, és nagyon várom már az új részeket. Addig is, ha netán valaki ne ismerné, íme a pilotkritikám, az első évados kritikám és a második évad elejéről szőtt írásom. Bízom benne, hogy meghozza majd a kedvetek :) Haladóknak és új részekre ácsingózóknak pedig íme, a trailer!

2 Hozzászólások

  1. Én kicsit aggódom, hogy folytatják a 3. évadot. Az 1-2. nagyon jó volt, de mostanra már kifutott Amy leszbikus és a görbe este Liammel történet szálak. Talán most érnek el oda, hogy Karma is ráébred, hogy többet érez Amy iránt? Szóval vegyes érzelmekkel várom a folytatást.
    Nekem tetszik az alternativ iskola ötlet, szerintem nagy ötlet.
    én ezért nem érzem igaznak azt a hozzászólást, hogy kisebbség egyenlőbb lenne itt, ami esetleg más sorozatban és a való életben megjelenhet. Egyszerüen arról van szó , hogy ember ki akar tünni minden csoportban, van ahol ez azt jelenti , hogy legszebb, leggyorsabb, legokosabb, legügyesebbnek kell lenned , ebben az iskolában a legkülönbözöbbnek kell lenned. És átlagos mindig átlagos lesz . Ez olyan dolog, ami belátható időn belül nem fog változni. Az ember bárhova elmegy , ott bizony ki fog alakulni egy népszerüség a csoportban, azaz hierarchia.
    Szóval Amy és Karma mindenhol átlagos lene és sehol nem lenne népszerű, Liam midenhol népszerű lenne, Lauren (amig nem tudtuk , hogy inetsex) népszerübb lenne máshol, míg Shane lehet háttérbe szorulna, de ebben sem vagyok teljesen biztos, mert a személyisége olyan.

    • Nagyon érdekes dolgokat írtál például a suli hierarchiájának felépítésével kapcsolatban. Szuper gondolatok, köszi, hogy megosztottad :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here