Modellekről szóló sorozaton ügyködik Cindy Crawford!

  0
  Oszd meg!

  Nagyon izgalmas projekten dolgozik az egykori szupermodell! Cindy Crawford drámasorozatot készít az NBC-nek a nyolcvanas évek modellvilágáról. Mivel Crawford átélte a modell létet, insider dologra készülhetünk, ez már most nagyon felkeltette az érdeklődésem.

  cindy-crawford

  Crawford mellett Anne Heche és James Tupper is executive producerként szerepel az egyelőre Icon címen futó vállalkozásban, de nagyon bízom benne, hogy szerepet is vállalnak majd. A Variety.com beszámolója szerint Az éhezők viadalának executive producere, Robin Bissell dolgozik a forgatókönyvön.

  A sorozat előkészítése még a kezdeti stádiumban jár. Története a nyolcvanas években játszódik, amikor két vezető modellügynökség, a Ford Modelling Agency és az Elite Model Management között konkurenciaharc dúlt. Az alkotók jelezték, hogy a tévésorozat nem Crawford saját tapasztalatait meséli el, hanem teljes egészében fikció lesz. Az egykori modelleknek és a divatvilág más személyiségeinek nevét egyáltalán nem használják. Crawford is szigorúan megmarad a produceri szerepnél, nem jelenik meg a sorozatban.

  cindy-crawford-young

  A 49 éves egykori sztármodell pályafutása a nyolcvanas és kilencvenes években ívelt magasba, amikor olyan kollégái is nemzetközi hírnevet szereztek a kifutókon és kerültek a magazinok címlapjaira, mint Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christie Brinkley, Brooke Shields, Elle Macpherson vagy Christy Turlington.

  Crawford 1995-ben a Tiszta játszma című krimiben debütált a filmvásznon William Baldwin oldalán, később több tévésorozatban is feltűnt, és alakformáló videofilmjeivel is növelte népszerűségét.

  Forrás: MTI

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here