Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Mi van veletek? Big Time Rush – A Nickelodeon szépfiúi

Mi van veletek? Big Time Rush – A Nickelodeon szépfiúi

5
Oszd meg!

Két év telt el a Big Time Rush utolsó epizódja óta, amely a magyar gyerekek egyik legnézettebb műsora volt a Nickelodeon csatornán. James, Kendall, Carlos és Logan népszerűsége még mindig töretlen: Facebook-oldaluk a mai napig aktív, a sorozatbeli élményeiket rendszeresen felelevenítik, a rajongók legnagyobb örömére. Bár manapság közösen már nem koncerteznek, továbbra is a szórakoztatóiparban építik a karrierjüket.

big_time_rush

A zenéhez legközelebb Kendall Schmidt maradt, aki Dustin Belttel közösen alapította meg a Heffron Drive nevű énekes-gitáros duót. Ami 2008-ban egy szenvedélyes projektnek indult egy kaliforniai hálószobai stúdióban, ma már többszázezres rajongótáborral bír. A csapat világszerte koncertezik, októberben Mexikóban és Argentínában is fellépnek.

big_time_rush_2

A filmezés terén Carlos Pena bizonyult a legeredményesebbnek. A színész William hangján szólalt meg a Pixies című 2015-ös animációs moziban, hamarosan pedig a Killing Hasselhoff című vígjátékban lesz látható David Hasselhoff, Hulk Hogan és Melanie Brown társaságában. 2016-ban a Grease: Live-ban tűnik majd fel, Kenickie szerepében, az 1978-as legendás film újraértelmezésében olyan sztárok szerepelnek még, mint Vanessa Hudgens és Nick Jonas.

big_time_rush_3

Kevésbé aktív Logan Henderson, aki a sorozat óta csak a Madagaszkár pingvinjei egyik epizódjában szinkronizált, a zenekar többi tagjával együtt, és szerepelt a Király Páros egy részében is. Reméljük, hamarosan ő is megtalálja helyét a filmipar óriási mókuskerekében.

Nagy dobásra készül mindenközben James Maslow is. A sztár – aki 2014-ig a See Dad Run-ban és a Sequesteredben játszott, idén pedig a Seeds of Yesterday című tévéfilmben volt látható – honlapján hirdeti: 10 nap múlva valami elindul! Amíg kiderül, miről van szó, bárki felidézheti a legszórakoztatóbb Big Time Rush részeket a Nickelodeonon!

5 Hozzászólások

    • Szia! Nagyon kedves tőled, hogy szólsz, köszönöm szépen :) Lopásról szerencsére szó sincs, a sajtóközleményt én is ugyanúgy megkaptam, ahogy jó pár magazin/blog szerkesztősége :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here