Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Szokatlanul szexi lett Demi Lovato új videoklipje

Szokatlanul szexi lett Demi Lovato új videoklipje

5
Oszd meg!

Tegnap este debütált Demi Lovato új videoklipje, a Cool for the Summer című dalához. Alig tizenegy óra alatt máris 3.2 milliós megtekintést produkált a videó, ami egész impozáns adat.

Azt hamar megállapítottam, hogy a Cool for the Summer nem az én stílusom. A refrén résznél nem bírom a basszust, annyira technósnak érzem az egészet, hogy tuti nem fogom hallgatni a dalt. Pedig kíváncsian vártam mivel rukkol elő Demi.

A videoklip is újítás Demihez képest, sosem volt még ennyire szexi, mint most. Jó látni, hogy ennyire magabiztos önmagában, évről-évre egyre szebb ez a lány.

A jövőt tekintve kicsit szomorú lettem, ugyanis Lovato szakított a korábbi kiadójával és újhoz szerződött, ahol elmondása szerint új stílusban alkothat olyan dalokat, amik leginkább jellemzik őt. A Cool for the Summer ennek az előfutára. Ha az album is ilyen lesz, Demi Lovato sem marad a kedvenc énekesnőm, de emberként továbbra is nagyon fogom tisztelni őt. Csak nem hallgatom majd az új dalait…

demi-lovato-cool-for-the-summer

2440 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Első hallgatásra nekem sem tetszett, viszont egy idő után megint meghallgattam és már imádom. A klip meg nagyon szexis lett, Demi végre önmaga! :)

  2. Őszintén szólva én a régi Demit sokkalta jobban kedveltem mind zenei téren, mind pedig külsejét illetően. Nekem ez túl mű, nekem sokkal szebb Demi smink nélkül mint így. Tudom ilyen világot élünk, ahol ezek elengedhetetlen kellékek, de pont ezért jobban szeretem azokat, akik nem állnak be ebbe a sorba. Sajnos ma már nem túl sok énekesnőről mondható el az, hogy nem kell szinte meztelenre levetkőznie ahhoz, hogy eltudja adni magát. A régi Demi nekem egyedibb volt, a zenéinek mondani valójuk volt. Igazi példakép (volt)….

    • Hm, van valami abban, amit mondasz. Deminek eddig nem kellett vetkőznie a sikerért. Kérdés, hogy most a sikerért vetkőzött, vagy mert ehhez volt kedve. Demiből az utóbbit is simán kinézem :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here