Főoldal Hírek Hajós András nélkül folytatódik a Sztárban sztár

Hajós András nélkül folytatódik a Sztárban sztár

1
Oszd meg!

Hajós András közös megegyezéssel távozott a tv2-től, ahol az utóbbi években a Sztárban sztár és Az ének iskolája produkciókat erősítette. Az nem derült ki, hogy miért lépett le Hajós, felesleges is lenne boncolgatni.

hajos-andras

Meg kell mondjam, hiányozni fog Hajós az említett produkcióból. Igen, néha erőltetett poénjai voltak, de sok betalált a Sztárban sztár alatt, Az ének iskolájában pedig úgy éreztem, tényleg törődik a diákokkal és élvezi a tanári pozíciót. Sajnálom, hogy egy időre eltűnik a Tv2 képernyőjéről.

Ősszel startol a Sztárban sztár, így hamarosan eldől, kiben látja a Tv2 az utánpótlást. Ide a rosdás bökőt, hogy Kasza Tibi veszi majd át a helyét, aki már a Nagy Duettben is osztotta az észt a sztároknak. Kasza azért is egyértelmű választás, mert a Kasza show ősszel nem lesz képernyőn. Kíváncsian várom, hogy a Tv2 tényleg Kasza mellett dönt-e.

kasza-tibor

Fotók: Tv2 Sajtószoba

1 hozzászólás

  1. Azért sajnálom,hogy Hajós már nem lesz zsűritag.Igaz a tavalyi Sztárban sztár-ban időnként már sok volt belőle,de azért bírtam.Nekem is van egy olyan érzésem,hogy Kasza Tibi kerül majd a helyére.Márcsak azért is “gyanús” a helyzet,mert amikor bejelentették,hogy ősszel nem lesz Kasza show,Tibi azt mondta,hogy attól még találkozhatunk vele ősszel a képernyőn.Az Ezek megőrülteket Majka és Tilla fogják vezetni,A kockát állítólag Ördög Nóra,a 40 milliós játszmát pedig Liptai Claudia.Úgyhogy csak a Sztárban sztár maradt.Versenyző pedig nem hiszem,hogy lenne.Egyébként én örülnék Kaszának.A nagy duettben is bírtam.Jó dumája van. (ciki,nem ciki én bírom őt).Hajóshoz hasonlóan poénkodós,nagy dumás.Úgyhogy szerintem abszolút belellilene a műsorba.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here