Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Tűzforró fotósorozat és őszinteség: Jonathan Groff kitálalt!

Tűzforró fotósorozat és őszinteség: Jonathan Groff kitálalt!

4
Oszd meg!

Jonathan Groff a Glee és a Looking – Keresem sztárja végre bevállalt egy szexibb fotósorozatot a For Two Nine számára.

Egy hosszú interjú is készült a színésszel, amiben beszél a melegsége felvállalásáról, arról, hogy a szexjelenetek forgatása során a legfontosabbnak a kémiát tekinti, és lényegtelennek tartja, hogy férfivel vagy nővel alkotja meg a kamerák előtt. A nagyon érdekes beszélgetés ide kattintva elolvasható.

Időhiány miatt sajna nem tudom lefordítani, de ha valaki szeretné lefordítani, szívesen kirakom az oldalra. A képeket azért lementettem, alább mind megtekinthető!

jonathan-groff-sexy-01 jonathan-groff-sexy-02 jonathan-groff-sexy-03 jonathan-groff-sexy-04 jonathan-groff-sexy-05 jonathan-groff-sexy-06

2855 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Szia!

    Én szívesen lefordítom, ha úgymond ráér :) Nekem is a munka mellett elég necces az időm, de hétvégére megtudom csinálni.

    D.

  2. Szerintem is a kémia legfontosabb , nem pedig az, hogy az illetőnek milyen a preferenciája. Illetve, hogy el tudja játszani a szerepet. Egy szinész vagy szinésznő a szereppel az azonusul . Szerintem mindig rá kell hangolódni a partnerre, és simán utálhatják egymást a szinfalak mögött, de nem egymást játszák, hanem a szereplőket.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here