Főoldal Hírek Hamarosan debütál a Sztárban sztár harmadik évada

Hamarosan debütál a Sztárban sztár harmadik évada

6
Oszd meg!

A Tv2 már bőszen reklámozza a Sztár sztár harmadik évadát. A legújabb promóban nem a nézettségi, hanem a szakmai sikereket emelik ki, amiből bőven kijutott a Tv2 szórakoztató műsorának.

Arról egyelőre sajnos nincs hír, hogy kik lesznek a sztárszereplők, mindenesetre remélem, hogy a nemrég összeállított álomcsapatomból bekerül valaki :) Alább megnézhető az első promó videó!

sztarban-sztar-liptai

2523 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

6 Hozzászólások

  1. Kedvelem ezt a műsort,igazán színvonalas és szórokztató.Nemcsak egy buta celebműsor,hiszen ez mögött azért komoly munka van,ráadásul mind színészi mind énekesi tehetséget igényel.

    Hogy kik lennének jók versenyzőnek? Rúzsa Magdinak,Péter Szabó Szilviának (bár nem biztos,hogy ő vállalná),Király Viktornak és Radics Giginek örülnék.+ akik még szerintem beleillenének a műsorba az előző 2 évad alapján,és van is rájuk némi esély: L.L.Junior,Kasza Tibi,Janicsák Veca,Muri Enikő (az utóbbi időben úgyis elég sokat szerepel a TV2-őn,lehet hogy vannak vele terveik) ,Dolhai Attila,Varga Győző (az Irigy hónaljmirígyből),Mohamed Fatima, meg talán Tóth Gabi (bát azt nem tudom,hogy ő szerződésben áll-e még az RTL-el).Persze ez csak az én véleményem,lehet hogy valaki más előadókat szívesebben nézne.De biztos megvan már,hogy kik lesznek a versenyzők,hiszen ezt hónapokkal előtte le kell velük fixálni,hiszen a műsor ideje alatt a felkészülések mellett nem tudnak vállalni annyi fellépést/felkérést.Illetve arra a napra,amikor lesz az élő adás szabaddá kell tenniük magukat.

    Az első két szériát imádtam.Kíváncsian várom a 3. évadot. (bocsi,ha hosszú lett a komment)

    • Én szeretem a hosszú kommeneteket :) És a listád is nagyon szimpatikus, az általad írtak közül bárkinek örülnék :)

  2. Ma az egyik napilap megírta,hogy esetleg kik lehetnek az idei Sztárban szár versenyzői: Tóth Gabi,Nagy Feró,Csobot Adél,Csonka András,Tolvai Reni,Király Viktor és Baby Gabi.Persze addig,amíg a TV2 hivatalosan be nem jelenti semmit nem kell készpénznek venni.Nem beszélve arról,hogy tavaly is írták bizonyos énekesekről,hogy szerepelni fognak a műsorban,és végül nem voltak benne.

    • Igen, ez még csak találgatás, azért sem írtam külön róla posztot. Mindenesetre Nagy Ferón kívül tetszik a lista. Feró szegénykém énekelni sem tud, remélem nem vállalja be.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here