Botrány! Élő adásban alázták meg a mexikói színész-énekesnőt!

  1
  Oszd meg!

  Szörnyű megaláztatás érte Patrícia Navidad mexikói színész-énekesnőt, akit a hazai közönség többek közt az El Manantial – Az ősforrás című telenovellából ismerhet. Nem is meglepő, hogy a nő megaláztatásának a híre bejárta az egész világot. Szégyen, amit a csatorna férfi operatőre művelt!

  Navidad éppen az Univision csatorna reggeli műsorában, a Despierta Americában énekelte az egyik legkultikusabb mexikói dalt, a Viva Mexicót. Az előadás közben történt egy apróbb baleset: kiesett az intim betétje.

  Navidad profihoz méltón úgy tett, mintha nem pottyant volna ki a betét, és büszkén, kristálytisztán énekelte tovább a dalt. Az operatőr azonban mondhatni résen volt, direkt a kiesett betétre közelítette a kamerát, hogy az egész világ pontosan tudhassa, mi is történt.

  patricia-navidad

  Az énekesnő Twitteren fakadt ki. “Micsoda szégyen, hogy vannak férfiak, akik elfelejtik, hogy a nők miatt lehetnek a világon, és támadó, vulgáris módon viszonyulnak a nők felé“.

  A nemzetközi sajtó is Patrícia mellett áll, az Univision csatornának pedig magyarázkodnia kell majd, hiszen durván megalázó helyzetbe hozták az énekesnőt. Az egy dolog, hogy kiesett az, ami, de hogy még erre nyilvánvalóan utalnak is, és nem segítik, hanem támadják is szerencsétlent, az undorító és felháborító.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here