Nagy magyar siker az America’s Got Talentben!

  0
  Oszd meg!

  Ismét zajos sikert aratott a Freelusion tánccsoport az America’s Got Talent műsorban, vagyis az amerikai Csillag Születikben. A műsor állandó zsűritagja, az egykori Spice Girl Mel B is le volt nyűgözve, akárcsak az Így jártam anyátokkal sztárja, Neal Patrick Harris. A sajtóközleményből még több információ kiderül!

  freelusion_agt1

  02-sor

  Sajtóközlemény: A legjobb 27-ben a magyar csapat!

  Újra átütő sikert aratott a magyar alapítású Freelusion Dance Company az amerikai NBC televíziós csatorna idei America’s Got Talent című műsorának tegnap este sugárzott második válogató fordulójában is és ezzel bejutott a legjobb 27 közé az idei élő show-ba.

  A zsűri felállva ünnepelte a Freelusion második produkcióját, mely mind stílusában, mind témájában az előző koncepciójára épült. Az America’s Got Talent idén ünnepli 10. Jubileumát, így minden eddiginél nagyobb elánnal készült rá az NBC. Éppen ezért a produkciók színvonala is magasabb az eddig megszokottnál, így még nagyobb elismerés, hogy már a 27 legjobb produkció között van a csapat, amely amerikai táncosokkal, de magyar alkotógárdával indult a megmérettetésen.

  Howard Stern szerint a produkció tökéletes volt, Mel B azt emelte ki, hogy a csapat sokat emel a műsor színvonalán, magasra állította a lécet. Neil Patrick Harris, az Oscar-díj átadó ceremóniamestere és az Így jártam anyátokkal sztárja is elismerően nyilatkozott, ő biztos benne, hogy a csapat még ennél is tovább fog jutni, Howie Mandel pedig egyszerűen “Million Dollar Act”-nek nevezte a produkciót, utalva a verseny fődíjára, amely 1 millió dollár. Szerinte a Freelusion akár a végső győzelemre is esélyes lehet.

  Az élő show augusztus végén lesz Amerika egyik legnevesebb színpadán, a New York-i Radio City Music Hall-ban.

  freelusion_agt9

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here