Új szerepben: Douglas Booth, Spencer MacPherson, Margo Martindale, Kelly Rowland és Jean-Luc Bilodeau

0

Új állandó rovat jelentekzik az oldalon “A szereposztó díványon” címmel. Hetente bemutatok öt színészt, akik mostanság kaptak új szerepet. Azzal nem foglalkozunk, hogy az visszatérő vagy vendégszerep. Íme az e-heti szuper ötös!

douglas-booth

Újabb adaptáció készül Agatha Christie méltán híres Tíz kicsi néger című regényéből. Az egyik főszerepben a Rómeó és Júlia sztárja, Douglas Booth. A három részénes minisorozat kreátora Sarah Phelps. A premier még idén várható.

Spencer MacPherson

A Reign harmadik évadában állandó szereplőként jelenik meg a Degrassi gimi tinisztárja, Spencer MacPherson. A tizennyolc éves színész Charles herceget alakítja, aki a történelemben Francis halála után Franciaország királya lett.

Margo Martindale

Margo Martindale a The Americans és a The Millers sztárja csatlakozott a The Good Wife-hoz visszatérő szereplőként. Margo karaktere Willa Eastman lesz, egy humoros, brilliáns és drámai asszony, akire Eli Gold női megfelelőjeként utaltak a kreátorok.

kelly rowland

A nagyon sikeres Empire csapatát erősíti Kelly Rowland! Az énekesnő visszaemlékezések során alakítja majd Lucious Lyon édesanyját. Több részben is láthatjuk majd Kellyt. A második évadban Chris Rock és Marisa Tomei is feltűnik.

Jean-Luc Bilodeau

A Baby Daddy sztárja, Jean-Luc Bilodeau egy epizód erejéig csatlakozik a Bravo Girlfriends Guide to Divorce sorozatához. Egy fiatal srácot alakít, akit az az egyik idősebb hősnő a Tinderen szed fel.

3659 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply