Főoldal Hírek Új szerepben: Douglas Booth, Spencer MacPherson, Margo Martindale, Kelly Rowland és Jean-Luc...

Új szerepben: Douglas Booth, Spencer MacPherson, Margo Martindale, Kelly Rowland és Jean-Luc Bilodeau

0
Oszd meg!

Új állandó rovat jelentekzik az oldalon “A szereposztó díványon” címmel. Hetente bemutatok öt színészt, akik mostanság kaptak új szerepet. Azzal nem foglalkozunk, hogy az visszatérő vagy vendégszerep. Íme az e-heti szuper ötös!

douglas-booth

Újabb adaptáció készül Agatha Christie méltán híres Tíz kicsi néger című regényéből. Az egyik főszerepben a Rómeó és Júlia sztárja, Douglas Booth. A három részénes minisorozat kreátora Sarah Phelps. A premier még idén várható.

Spencer MacPherson

A Reign harmadik évadában állandó szereplőként jelenik meg a Degrassi gimi tinisztárja, Spencer MacPherson. A tizennyolc éves színész Charles herceget alakítja, aki a történelemben Francis halála után Franciaország királya lett.

Margo Martindale

Margo Martindale a The Americans és a The Millers sztárja csatlakozott a The Good Wife-hoz visszatérő szereplőként. Margo karaktere Willa Eastman lesz, egy humoros, brilliáns és drámai asszony, akire Eli Gold női megfelelőjeként utaltak a kreátorok.

kelly rowland

A nagyon sikeres Empire csapatát erősíti Kelly Rowland! Az énekesnő visszaemlékezések során alakítja majd Lucious Lyon édesanyját. Több részben is láthatjuk majd Kellyt. A második évadban Chris Rock és Marisa Tomei is feltűnik.

Jean-Luc Bilodeau

A Baby Daddy sztárja, Jean-Luc Bilodeau egy epizód erejéig csatlakozik a Bravo Girlfriends Guide to Divorce sorozatához. Egy fiatal srácot alakít, akit az az egyik idősebb hősnő a Tinderen szed fel.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here