Főoldal Oldal Blog Letisztult lepelbe öltözött a Media-Addict.hu

Letisztult lepelbe öltözött a Media-Addict.hu

13
Oszd meg!

Szombat reggel egyáltalán nem terveztem, hogy designt fogok cserélni. Sőt, még délután sem igazán. Aztán, egyszer csak elegem lett, hogy gyakorta lefagy az oldal, nem mindig lehet belekattintani rendesen a bejegyzésekbe, és hamarabb cselekedtem, mint hogy kettőt pislogtam volna.

media-addict-fejlec

Már régóta szemeztem a mostani témával, a Magyar Könyvek Viadalán már használtam is, így bátran vágtam bele a design cserébe és az átfazonírozásba. Most tényleg az volt a tervem, hogy a lehető legegyszerűbb stílusban fogadja a látogatókat az oldal. Nem is tudom volt-e valaha ennyire letisztult külseje a Media Addict-nak :)

Persze még pár apróság átalakításra vár, menet közben több hiba is kiderülhet. Ha van építő jellegű javaslat, ne tartsátok magatokban, szívesen meghallgatom. Egy ideig biztos ez a külső fogad titeket az oldalon, remélem nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem.

1318 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

13 Hozzászólások

 1. Pont tegnap gondoltam rá, hogy szólok neked, hogy néha nem tudom megnyitni a bejegyzéseket, meg eléggé lassan tölt be az oldal, jó lenne valamit csinálni vele. Gondolatolvasó vagy:D
  Tetszik, hogy ilyen egyszerűbb most a stílusa az oldalnak.

  • Akkor ez tényleg gondolatolvasás volt :) Remélem ezzel a sablonnal már nem lesznek hibák, de ha mégis, kérlek szólj :)

 2. Őszintén szólva csodálkoztam, mikor tegnap este vagy ma reggel idekattintottam és azt láttam (már megint) dizájnt cserélsz.
  De nekem is voltak gondjaim. Az egyik, hogy nem szerettem a magazinos stílust, és a blogos lassabb volt. A másik, amit Te is jeleztél, sőt, amikor szüleimnél inkognító módban használom az oldalt, ahol nem hat az adblock, időnként valami teljesen más oldalra vittek a linkek, de nagyon durván. És nem, nem reklámra kattintottam, hanem mondjuk arra, hogy kommentelni szeretnék és egy társkereső oldalon(?? – nem járok ilyen helyen, szóval fogalmam sincs, honnan szedte) találtam magam.

  Nekem is tetszik a letisztultabb – és pláne világosabb – sablon, ha pedig a fenti gondok is elmúlnak, akkor az külön jó!

  • Más is jelezte ezt a más oldalra átvivős dolgot. Nagyon meglepődtem rajta, mert ilyen kódot én nem raktam be az oldalra, fogalmam sincs miért csinálta. Remélem ezzel a sablonnal ilyet már nem tapasztalsz. Ha netán mégis, kérlek szólj.
   Örülök ám, hogy tetszik ez a design :)

 3. Engem is sűrűn átvitt egy teljesen más oldalra, és volt hogy 5-6x is újra megkellett nyitnom, hogy a Media-addict jöjjön be, remélem ezzel a design-nel nem lesznek ilyen gondok. :)

 4. Jó lett az új design. :) Egyszerű és szép.

  Csak annyit szeretnék még jelezni, amit már régebben észre vettem (amikor próbáltam keresni valamilyen sorozatot ami esetleg érdekel), hogy a “Pilot” fülnél a The 100 nincs egyiknél se feltüntetve. Nem tudom , hogy szándékos-e, csak gondoltam szólok.

  • Köszönöm a kedves szavakat :) A pilot részleg még nincs frissítve, ahogy a könyvkritika és a filmkritika sem a menüben. Remélem még a nyáron lesz rá időm, hogy rendbe rakjam :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here