Sia – Chandelier: Hallgasd meg a hat kedvenc feldolgozásom!

0

Sia dalait egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az egyik legnagyobb kedvencem tőle a Candelier. Nem csak Siától szerelem hallani a dalt, hanem másoktól is, ugyanis remek cover videók készültek hozzá. Összegyűjtöttem a kedvenceimet, íme!

Loic Nottet: Nem véletlen, ha ismerős a srác. Ő képviselte Belgiumot az Eurovíziós Dalfesztiválon idén. Ebben a cover videóban csodálatosan táncol, remek koreográfiát állított össze, a hangja pedig ah, egészen elképesztő. Olyan gyönyörű ez a hangszín.

Glee: Nem tagadom, a Glee cover is sokat hozzáadott ahhoz, hogy ennyire megszerettem a dalt. Nagyon jól szól a produkció kórussal kiegészülve, és hát, rengeteget hozzáad az élményhez ha nézem közben a képsorokat. Laura Dreyfus hangja pedig uh, a fene hitte, hogy erre is képes.

Coco Jones: A Hadd Soul-jon film hősnője már többször is bizonyította, hogy mennyire tehetséges énekesnő, de számomra igazán csak ebből a coverből derült ki, milyen jól tolja az ipart. Isteni a csaj, egyszer nem is elég hallani, legalább kétszer kötelező!

Madilyn Bailey: Ebben a coverben az tetszik nagyon, ahogy át lett hangszerelve a dal. Csak egy zongoraalap szól, és lassabb, borongósabb hangulatot kapott a dal. Ez tökéletesen passzol a dalszöveghez is, egyszerűen elgondolkodtat és öröm hallgatni.

Sam Tsui: Nem véletlen, hogy ő az egyik kedvenc Youtube sztárom. Ez a cover is zseniális lett, szavakat is nehéz találni rá, hogy mennyire üt. Itt is adott az áthangszerelés, ez is másfajta színezetet adott a dalnak. Sam hangja pedig mennyei!

James Arthur: Naná, hogy a brit X-Faktor győztese elénekelte ezt is. Ráadásul mindössze egy gitárkísérettel szól a dal, és ez tökéletesen kiemeli Arthur különleges, egyedi hangszínét. Annyira jól áll neki a dal, hogy az hihetetlen!

2133 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.Leave A Reply