Főoldal Hírek Lo Imperdonable – Veronica aranya: Július 23-tól a Tv2 műsorán

Lo Imperdonable – Veronica aranya: Július 23-tól a Tv2 műsorán

2
Oszd meg!

A Tv2 az Emlékezz Reina végeztével egy újabb telenovellát mutat be a nyáron. A választás az utóbbi évek egyik legnagyobb bukására esett, ami Mexikóban még napjainkban is fut, igen gyér nézettséggel.

veronica-aranya-02

A kiválasztott a Lo Imperdonable lett, ami itthon Veronica aranya címmel fut. Nem egyedi történetről van szó, ugyanis a jobb napokat megélt kreátor, Salvador Mejía az itthon is bemutatott A Vipera feldolgozását készítette el. Talán a bukáshoz hozzáadódik az is, hogy A Viperát pár éve feldolgozták Cuando me Enamoro címmel, amit itthon is bemutatott a Story 4 Időtlen szerelem névvel illetve.

veronica-aranya-03

A tv2 mindettől függetlenül okosan döntött, hiszen a Veronica aranya főszereplője a Maricruzból ismert Ana Brenda Contreras, vele jól bepromózhatják majd a cuccot. A férfi főszereplő Iván Sanchez (A vihar), a főgonoszok Grettell Valdéz (Szerelem zálogba) és Sergio Sendel (A Betolakodó). Főbb szerepben tűnik még fel Sebastian Zurita (A szerelem nevében), Gaby Mellado (Maricruz) és Claudia Ramirez (A szerelem száz színe) is.

veronica-aranya-04

Majd eldől, hogy itthon sikeres lesz-e a Veronica aranya, de egy biztos, nem véletlenül bukott meg Mexikóban… Alább megtaláljátok a történetet és a magyar hangokat is.

Hivatalos ismertető: A romantikus sorozat hősnője pedig nem más, mint a Maricruz főszereplője, Ana Brenda Contreras!Martín San Telmo féltestvére egykor öngyilkos lett egy nő miatt, aki elárulta és csúnyán kihasználta őt. A férfi hamarosan kideríti, hogy ez a nő nem lehet más, mint Verónica Prado Castelo, ezért rövid udvarlás után elveszi őt feleségül, majd magával viszi testvére volt házába, hogy megkeserítse az életét. Ám rövidesen kiderül, hogy nem Verónica, hanem egy másik nő áll a dolgok hátterében, miközben Martín végérvényesen beleszeret a feleségébe. Verónica azonban ekkorra már minden bizalmát elvesztette a férfi irányába…

veronica-aranya-05

Magyar hangok:

Ana Brenda Contreras – Trokán Nóra
Iván Sánchez – Tokaji Csaba
Grettell Valdéz – Szabó Zselyke
Sergio Sendel – Kárpáti Levente
Marcelo Buquet – Tarján Péter
Mar Contreras – Kiss Virág
Sebastián Zurita – Szabó Máté
Gaby Mellado – Csuha Bori
Juan Ángel Esparza – Horváth Gergő
Paty Díaz – Bertalan Ágnes
Roberto Ballestero – Bognár Tamás
Delia Casanova – Némedi Mari
Ricardo Franco – Szatmári Attila

veronica-aranya-01

2 Hozzászólások

  1. Most néztem utána, mert nem is tudtam, hogy azt a borzalmas Maricruz-hang is Trokán Nóra volt…Valamiért nagyon ellenszenves nekem az a nő, olyan penészvirág….Legrosszabb szinkron hozzá fűződik, amit talán valaha hallottam. Bprzalmas a hangja, amikor őt látom játszani is, akkor annyira nem tűnik fel, de szinkronban tragédia…

    • Amit leírtál, az messze nem állja meg a helyét. A sok nyávogó, affektáló hang után végre egy igazán karakteres hang, ami nagyon jól illik ehhez a szerephez és szereplőhöz. Már a Maricruz alatt felfigyeltem Trokán Nóra hangjára és örülök, hogy ismét az ő hangján szólal meg Ana Brenda Contreras.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here