Főoldal Érdekességek Érdekességek Istenien szól duettben Kelly Clarkson megaslágere!

Istenien szól duettben Kelly Clarkson megaslágere!

2
Oszd meg!

A kedvenc dalom Kelly Clarksontól egyértelműen a Because of You. Tini voltam, amikor először hallottam, és sokszor adott erőt, amikor szükségem volt rá. Napjainkban is gyakran hallgatom, egyszerűen megunhatatlan. Arról viszont nem is volt tudomásom, hogy 2009-ben duett készült a dalból.

because_of_you_duett_01

Reba McEntire itthon talán nem túl ismert, de Amerikában igazi country-szupersztár, emellett színésznőként is szeretik, a Reba című sorozata éveken át futott a WB-n, pár éve az ABC-n volt sorozata Malibu Country címmel. McEntire énekelte el Kellyvel a fantasztikus duettet.

A videoklip is nagyon tetszik. Bemutatja egy fájdalmas kapcsolat nehézségeit, amikor a nő családon belüli erőszaktól szenved, és képtelen kilépni belőle. Szomorú de igaz, annyi ilyen történik a világban. Remélem sok embernek ad erőt a dal.

Nagyon érdekes duettként hallani ezt a szóló dalt, rengeteg pluszt hozzáad az élményhez. Reba hangja annyira mély, érezni benne a megélt évek súlyát, a sok élettapasztalatot – tőle még a dalszöveg is jobban odacsap. Kellyvel kiegészülve pedig frenetikus hallani. Egy biztos, én mostantól már duettként hallgatom tovább a Because of You-t!

because_of_you_duett_02

1344 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Nem csak a Because of You hanem az összes Kelly dal megunhatatlan!:D Az egyik újabb a Heatbreak Song is annyira jól sikerült (bár tény, hogy nagyon hasonlít a The Middle-re, viszont a kettő mashupja zseniális:D). Egy kis érdekesség, azt hiszem Tyler Oakley és Korey Kuhl podcastjába – Psycho Babble-Kelly Clarkson Queen Edition – hallottam, hogy Kelly évekig rajongott Rebáért és mikor ezt felvették nemcsak megismerhette, de bemutatta a fiának is, úgyhogy most anyós-menny a viszonyuk:D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here