Főoldal Kritika és Értékelés Epizódkritika Modern család: Tíz dolog, amit nagyon szeretek a sorozatban

Modern család: Tíz dolog, amit nagyon szeretek a sorozatban

3
Oszd meg!

Ledaráltam a Modern család hatodik évadát, így szerettem volna írni egy kritikát. Csak hát, nem jött össze, mert kábé ugyanazt tudom mondani, mint tavaly. Nincs itt sok változás, hat éve ugyanazt a minőséget és szerethetőséget kapom. Ami alapvetően nem rossz. Éveken át elnézném – és remélem fogom is :)

modern-csalad-lilly

Összegyűjtöttem tíz dolgot, amit nagyon szeretek a sorozatban:

1. Lilly. Komolyan, az a kislány évről-évre egyre viccesebb. Durván jó beszólásai vannak, ez már a sírva röhögős kategória :)

2. Luke és Phil közös jelenetei mindig nagyot ütnek. Annyira hasonlóak és viccesek, az írók ezt remekül kiaknázzák. Újabban jól működik az Andy – Phil páros is, minél többet kérek a srácokból!

3. Magyar szinkronnal Gloria is haláli. Eredetiben sajnos nem bírom elviselni Sophia Vergara hangját, de Pikali Gerdával zseniális.

modern-csalad-haley

4. Andy és Haley szerelmi szála. Oké, igaza volt a sorozatjunkie kritikusának, ha így haladunk tovább, akkor majd a tizenkettedik évadban lesz meg az első randi. Ami azért lenne szomorú, mert remek a kémia kettejük között, és a közös jeleneteik is oltáriak.

5. A technikai fejlettséget is remekül integrálták a sorozatba. A drónokkal is remekül poénkodtak, és az a rész, ami teljes egészében webkamerán, viberen satöbbi játszódott, maga volt a tömény zsenialitás.

6. Claire és Mitch évődései, leginkább amikor arról van szó, szereti-e őket eléggé az apjuk, hát oltáriak. Amikor azon ment a vita, hogy visszaadják-e a foglalót, hát azon nagyon de nagyon röhögtem.

modern-csalad-kutyu-resz

7. Habár nincs sok közös jelenetük, de amikor kapnak, isteni, ahogy Cameron és Jay működik együtt. A bowlingos rész oltári volt!

8. Szeretem, hogy bátran mernek poénkodni a kisebbségek helyzetével. Ez sokszor tabu, mert hát hogy sül majd el, de itt valahogy működik a dolog. Eddig egy meleg poénon sem sértődtem meg, sőt! Remélem a kolumbiaiak is jókat mosolyognak Gloria anekdotáin.

9. Alex és Haley jelenetei ugyanarról szólnak évek óta: vitatkoznak, beszólnak a másiknak de mélyen szeretik egymást. Ez még mindig nagyon jól működik, a mozis jelenetük a hatodik évadban nagyon megható volt

Modern Family

10. Szeretem azt is, hogy csak egy dolog miatt tudok beszólni, az pedig Cameron és Mitch, ugyanis nulla köztük a kémia, és lehetetlen elhinnem, hogy ők egy pár. De ezen kívül semmi olyan nincs, ami miatt szót emelnék, és egy hat évadot megélt sorozat esetében ez igenis jó dolog.

Egy szó, mint száz, nézzetek Modern családot. A Comedy Central minden nap adja, le is lehet tölteni, a neten elérhető szuper HBO szinkronnal és persze magyar felirattal is. Ha egy jópofa családi komédiára vágytok, a Modern család kell nektek!

modern-csalad

3 Hozzászólások

  1. Fura, hogy nem tudod elviselni. Én csakis Sophia akcentusa miatt nézem feliratosan. :D Egyszerűen nem kell semmi vicceset sem mondania, már azon röhögök, ahogy beszél. :D

  2. Cameron és Mitch közötti nulla kémiával teljesen egyet értek, nekem is inkább lakótársak, mint egy pár. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here