Főoldal Érdekességek Videoklip Premier Videoklip premier: Pál Dénes – Élessz fel

Videoklip premier: Pál Dénes – Élessz fel

2
Oszd meg!

Június elesején új videoklippel jelentekzett a The Voice és a Sztárban sztár győztese, Pál Dénes.

Az Élessz fel dal kapott egy látványos, érdekes megoldásokkal tarkított zenei videót, ami egész egyedinek tűnik a hazai kínálatban. Őszintén szólva én imádom a látványvilágot, biztos nem vagyok ezzel egyedül.

A dal sem véletlenül slágergyanús, hiszen Szakács Gergő és Diaz keze munkáját dicséri, igaz, a szövegírásból Pél Dénes is kivette a részét. A rádiók már játsszák is a dalt, Dénes a Juventus rádióban élőben is elénekelte, méghozzá egész jól.

pal-denes-elessz-fel

2 Hozzászólások

  1. Szuper lett mind a dal,mind a klip.A klipet egyszerűen nem tudom megunni.A dal hangzásvilága is tetszik,a refrént pedig imádom.De igazán a szövege fogott meg.Végre nem az a tipikus “szenvedek,mert elhagyott a szerelmem” vagy “Légy boldog”,”Élvezd az éltetet” , “Bulizz” típusú dal (mivel manapság a legtöbb dal erről szól).Dénes nekem már a Voice-ban is tetszett,de úgy igazán a Sztárban sztár-ban szerettem meg;hihetetlen volt,amit ott hétről-hétre nyújott.Sokat fejlőldött az elmúlt kb. 2 és fél évben,egyre jobb és jobb lesz.Bár kicsit gyakrabban is jeleníthetne meg dalokat.Mindeneserte kíváncsi vagyok,hogy hol lesz tíz év múlva.Én drukkolok neki,hogy sikeres előadó legyen.

  2. Engem a Pál Dénes rajongók utálni fognak, de nekem ez a száma sem jön be, pedig szeretném a mély hangját hallgatni. :(

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here