Főoldal Hírek The Fosters: Lecserélik Jake T. Austint – Új Jesust kap a sorozat

The Fosters: Lecserélik Jake T. Austint – Új Jesust kap a sorozat

2
Oszd meg!

Jake T. Austin úgy döntött, hogy kiszáll a The Fostersből. Twitteren úgy fogalmazott, büszke volt rá, hogy részt vehetett egy ilyen úttörő sorozatban, de személyes okokból távozna. Mindenesetre díjat nyerhet az alakításáért, idén jelölték a Teen Choice Awardsra, mint legjobb drámai színész.

jake-t-austin-the-fosters

A sorozatban jelenleg Jesús egy akadémián tanul, de a kreátorok nem akartak lemondani a karakterről, így más színész alakításában Jesus visszatér, méghozzá a harmadik évad második felében.

Már el is dőlt, hogy ki helyettesíti Austint. A kiválasztott Noah Centineo lett, akit leginkább a Disney Channel Csináld magad szuper pasi filmjéből lehet ismerni, de vendégszerepelt a See Dad Run és a Jesse sorozatokban is.

Jó ötletnek tartom, hogy a karakter visszatér, és a színész is jó választásnak tűnik. Kíváncsian várom mit terveznek az írók Jesus számára.

Noah-Centineo-The-Fosters

3474 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Hm, finom falat ez az új Jesus. Ő volt a kedvenc szereplőm, ezért is sajnáltam olyan nagyon, hogy moatnság nincs benne a sorozatban. Kíváncsi vagyok arra, hogy milyet alakít az új Jesus

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here